2777
2789
عنوان

بالا رفتن میل جن سی در بارداری🥺🥺

490 بازدید | 30 پست

بیچارم کرده چکار کنم!میلم شدید بالاست رابطه هم که خب نمیشه اصلا داشته باشیم هم سخته هم وقتشو نداریم دارم دیوونه میشم چکار کنم !شدم انگار کسایی که تو سن بلوغ هستن 

کیا تو بارداری میلشون بالا بوده چکار کردید؟

من برام فرقی نداره باور کن چ باردار بشم چ نشم همیشه میل جنسیم زیاده داغون شدم😂

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو سرگرم کن. چندوقتته؟

هفت ماه 

اصلا نمیشه الان نوجوونارو درک میکنم چرا نمیتونن درس بخونن چقد سخته کنترلش 

بچه مدرسه ای دارم کارهای خونه دارم زبان میخونم اصلا تایم ندارم اعصابم خرد شده به جای اینکه برم قرآن بخونم همش فکرم تو این چیزاس 

طبیعیه اما برای من اینجوری نبود که دیوونه ام کنه😅بالاخره اصل رابطه جنسی نیست اما کارای دیگه میشه کر ...

والا من اصلا روم نمیشه بهش بگم میخوام یه کاری کنم کنترل کنم فقط چند بار خ ا کردم 🫣

والا من اصلا روم نمیشه بهش بگم میخوام یه کاری کنم کنترل کنم فقط چند بار خ ا کردم 🫣

خواهش میکنم اینکارو نکن 

با شوهرت صحبت کن بجاش 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خواهش میکنم اینکارو نکن با شوهرت صحبت کن بجاش

اره خیلی بده خودم دوس ندارم به زور نمازامو میخونم قرآن اصلا نمیتونم بخونم باید ترک کنم میدونم 😔نگرانم بچم چیزیش نشده باشه یه موقع یه خصوصیاته بدی گرفته باشه به خاطره این افکار این کارا