و میفهمم اصلا وقت نداریم خیلی زمان زودمیگذره خیلییییییی قبلا برام مهم نبود
برای شما هم همینطوره؟
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
وای وای وایییی دقیقااااااا همینطورههزمان زود میگذره و هم انگار نمیگذره و ما فقط عمرمونه که تموم میش ...
اوهوم به خودت میای میبینی یه دفعه چه قدر وقت تلف کردیم
ایشالاشما هیچوقت پشیمون نشییی🩷💙🫂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
عزیزممممم ایشالا همیشه سالم و سلامت باشین جفتتون و به خوبی بزرگ شه❤️❤️❤️❤️
از یه سنی به بعد زمان سرعتش زیاد میشه،الان برا من انگار یکسال فقط یکماه طول میکشه...!
اره دقیقاااااا ایشالاخوب ازش استفاده کنی
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلامتشکر خواهرمدعای امام زمان علیهالسلام بدرقه مسیر زندگیتون ✨️صلوات فرستادم ثوابش هدیه به شما ....
ممنونم شما هم همینطور🩷🩷
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تاپیک م دعای عهد ✨️🌻اگر تونستید و دوست داشتید شرکت کنید
حتماااااااااا
چه قدر به چنین چیزی احتیاج داشتم مرسی❤️❤️❤️