2777
2789
عنوان

متن چت شوهرم با همکار خانمش

5239 بازدید | 66 پست

من یه مدته با شوهرم حرف نمیزنم تازگیا دیدم رمز گوشیشو عوص کرده اتفاقی دیشب گوشیش باز بود رفتم سر تلگرامش.یه همکار خانمی داره چتشو با شوهرم دیدم.دختره یه استیکر گل فرستاده بود بعد نوشته بود ببخشید که دستم خورد شوهرم جواب داده بود چرا آخه؟اون گفته بود چی؟شوهرمم گفته بود چرا اخه خودتو ادیت میکنی.اونم هیچی نگفته بود و خدافظی کرده بود.الان میخوام از شما بپرسم نطرتون چیه؟بنطرتون شوهرم چراغ سبز داره نشون میده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دختره هى مى خواد خودش رو به شوهرت نزديك كنه ، ولى خوب مى دونه متاهله. شوهرتم بهش گفته چرا خودت رو اذيت مى كنى؟

( يعنى چرا دارى به يه مرد متاهل دل مى بندى؟)

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

اول مطمئن شو موضوع چی بوده،بعد.تازه اگر با شوهرش به هر دلیلی حرف نزنه یعنی اون حق داره خدای نکرده خیانت کنه؟؟!!واااا.پس انسانیت کجاست؟!!

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

مردا نباس تلگرامو اینستا و واتو لاینو اینجور چیزا داچته باشن

نوکیا دوکُت کافیه واسشون

البت بروبچ نریزین سرم کسی بخاد بد باشه با نوکیا دوکتم میتونه ولییییی

این برنامه ها اجتماعی خیلی راه خیانتو بهتر و بیشتر باز کردن بنظر من ب روی خودت نیار شاید منظوری نداشته

بزار یه چیز مطمئن ازش ببینی خب الان شاید انکار کنه درضمن رمز گوشیشم بفهم واااقعا نمیفهمم زندگی زناشویی ولی رمز هم دیگ رو نمفهمی بزن از وسط تا شه تا رمزشو بگ یعنی چی اخه😑😑😑😑😑

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز