2777
2789
عنوان

خدایا یا امشب خودمو میکشم یا اونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 57 پست
رفته خونه مامان بزرگش با باباش

فقط بهم بگو چرا چرا چرا تو این سن کم تن به همچین ازدواجی دادین؟؟!!! 

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی باید فکر اساسی کنید و تقسیم کار و وظایف و تعیین حد و حدود و حریم همدیگه تا حداقل اصطکاک بین ۳ تاتون بوجود بیاد وگرنه زندگیتون سخت و غیر قابل تحمل میشه .

اگه مجبورین باید هر کدومتون از خودش شروع کنه و ملاحظه دیگری رو بکنه تا اوضاع درست شه

فقط بهم بگو چرا چرا چرا تو این سن کم تن به همچین ازدواجی دادین؟؟!!!

چیکار میکردم اسی وقتی کیس خوبی بود بین خواستگار ها مجبور شدن قبول کنم خودشم پسر خیلی خوبیه ما اصلا سر خودمون تا حالا دعوا نکردیم همیشه بخاطر این دختره بوده 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛
رفته خونه مامان بزرگش باباشم همونجاست

چه دلیلی داره با شما زندگی کنه؟؟ انقدر خونه بابات بد بود کت با این شرایط تو این سن ازذواج کردی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اسی باید فکر اساسی کنید و تقسیم کار و وظایف و تعیین حد و حدود و حریم همدیگه تا حداقل اصطکاک بین ۳ تا ...

همه این کارارو کردم اسی جواب نمیدههه

خب اینجا همه زود ازدواج میکنن تازه من ۱۷ سالمه

عزیز دلم حداقل زندگیتو درست کن! یه فکری بکن واسه آینده ی خودت! هنوز خیلی فرصت داری!

خونتو جدا کن حتماً!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چه دلیلی داره با شما زندگی کنه؟؟ انقدر خونه بابات بد بود کت با این شرایط تو این سن ازذواج کردی؟؟

نه چه بدی من نمی‌دونستم که قرارخ با ما باشه

چیکار میکردم اسی وقتی کیس خوبی بود بین خواستگار ها مجبور شدن قبول کنم خودشم پسر خیلی خوبیه ما اصلا س ...

الهی بگردم!🥲💔

خواهش میکنم خونتون رو عوض کنید.

عزیز دلم حداقل زندگیتو درست کن! یه فکری بکن واسه آینده ی خودت! هنوز خیلی فرصت داری!خونتو جدا کن حتما ...

امروز میخام قهر کنم برم خونه بابام زنگ بزنم به پدر شوهرم بگم آقا دخترت نمیزاره ما زنپگیمونو بکنیم برو به پسرت بگو جدا بشه تا احترام ها بیشتر از این از بین نرفته

نه چه بدی من نمی‌دونستم که قرارخ با ما باشه

پس کی باید بدونه؟! بعد مگه بابا نداره؟! چه دلیل داره با یه زوج جون زندگی کنه!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس کی باید بدونه؟! بعد مگه بابا نداره؟! چه دلیل داره با یه زوج جون زندگی کنه!!

همسرم میگه نه من نمیتونم دختر حومه تنها تو خونه ول کنم 😑😒