2777
2789
عنوان

خدایا یا امشب خودمو میکشم یا اونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 57 پست
امروز میخام قهر کنم برم خونه بابام زنگ بزنم به پدر شوهرم بگم آقا دخترت نمیزاره ما زنپگیمونو بکنیم بر ...

بهترین تصمیم.

خدا کمکت کنه عزیز دلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم میگه نه من نمیتونم دختر حومه تنها تو خونه ول کنم 😑😒

اون دختر قبل برادرش پدر داره! بعد چرا باید تنها زندگی کنه؟ با خود باباش زندگی میکنه!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون دختر قبل برادرش پدر داره! بعد چرا باید تنها زندگی کنه؟ با خود باباش زندگی میکنه!!

همسرم اینو متوجه نمیشه دیگه دیشب سه ساعت براش سخنرانی کردن که وقتی اونا برا زنت ارزش قائل نمیشن و دعوتش نمیکنن توام نباید بری چرا چیزی نمیگی بهشون بلند شد گفت گیر دو نفهم افتادم بیشورا و رفت

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛
میگه من خوشم نمیاد از اونجا

اون دخترم گناه داره .ما نمیدونیم اون چی کشیده .بی مادر بزرگ شده .محبت ندیده .الان قطعا دختر مهربون و آرومی نیست بخاطر شرایطی ک داشته .ولی شماهم حق زندگی دارین 

لطفا دعوا درست نکن .اگ ممکنه ب پدرشوهرت بگو مدیریت کنه دخترشو .شماهم باهاش خوب باش .هرچند ک میگم شما زندگی خودته و حق داری بخای آزاد باشی

اون دخترم گناه داره .ما نمیدونیم اون چی کشیده .بی مادر بزرگ شده .محبت ندیده .الان قطعا دختر مهربون و ...

آخه ی سال نیست که بگم حق داره تازست می‌دونم سخته ولی خب چرا حرصشو سر زندگی من می‌ریزه وقتی من نمیتونم برا شوهرم ی شلوارک بپوشم ی نازی براش بکنم چه زندگیه اخه

آخه ی سال نیست که بگم حق داره تازست می‌دونم سخته ولی خب چرا حرصشو سر زندگی من می‌ریزه وقتی من نمیتون ...

میفهمم عزیزم گفتم ک توهم حق داری .با پدرشوهرت حرف بزن دخترشو ببره پیش خودش .اون دختر الان احساس تعلق خاطر داره ب برادرش و از این ک شما محبت می‌بینید احساس بدی پیدا میکنه .اون الان ناخواسته با شما در رقابته برای جلب توجه .چون اونم تو دلش یکیو میخاد ک دوسش داشته باشه

میفهمم عزیزم گفتم ک توهم حق داری .با پدرشوهرت حرف بزن دخترشو ببره پیش خودش .اون دختر الان احساس تعلق ...

خواهر برادر های دیگش بهش محبت کنن چرا افتاده به جون من تازه عروس

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4