2777
2789
عنوان

توروخدا بياين نظر بدين

101 بازدید | 21 پست

خيلي استرس دارم دوماهه باشوهرم قهرم درخاست طلاق و مهريه و نفقه دادم تو تاپيكام هست اما خلاصش اينه شوهرم عصبي ميشد بددهني ميكرد چاقوكشيد رو مامان بابام اخرين شب ولي در حالت نرمال خيلي ادم خوبيه عصبي ك ميشه اينجوري ميشه منم ديك خسته شدم و رخواست دادم هركدوم از جلسه هامونم يك بار رفتيم و برگزار شده امشب بعد دوماه زنك زد ك نميتونم طلاقت بدم دوست دارم بدون تو نمیتونم فکر اینک جداشی بری با کس دیگ دیونم میکنه من نمیتونم ازت بکنم و جداشم و دوساعت صحبت کردیم من کفتن شرط دارم ک یکیش اینه بریم مشاوره بعدیاشم بعدا میگم یکیشم اینه میخام بگم ک خونشو ب نامم کنه تا برگردم.شما بودین چیکار میکردین؟جدا میشدین یا برمیگشتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه ارزششو داره ی فرصت دیگه بهش بدین

موقعی ک ارومه بهترین مرد دنیاست چشم پاک ب فکر زحمت کش دست و دلباز دلسوز مهربون پرتوجه

اما عصبی میشه یکم غیرقابل کنترل میشه

برنمیگشتم ابدأ، به خاطر حفظ جونم، بلکه تو یکی از این عصبانیتها چاقو رو تو شکن فرو می‌کرد اونوقت چی؟ ...

ی بار کلا چاقوکشید اونم دیگ دعوا خیلی شدید بود کارش اشتباه بود شکایتم کردم ازش

حالا نمیدونم فرصت بدم یا ن

درحالت کلی خیلی مهربون و دلسوز و ب فکر و همه چی تمومه خیلی مهربونه اما عصبی میشه دیگ کنترلش سخته

موقعی ک ارومه بهترین مرد دنیاست چشم پاک ب فکر زحمت کش دست و دلباز دلسوز مهربون پرتوجهاما عصبی میشه ی ...

همسر منم اینطوریه البته تا وقتی که باحرفاش موافق باشم و لج نکنم

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

موقعی ک ارومه بهترین مرد دنیاست چشم پاک ب فکر زحمت کش دست و دلباز دلسوز مهربون پرتوجهاما عصبی میشه ی ...

خب عزیزم قلقش بیاد دستت وقتی میبینی عصبانیه سعی کن ارومش کنی اب رو اتیش باش

ی بار کلا چاقوکشید اونم دیگ دعوا خیلی شدید بود کارش اشتباه بود شکایتم کردم ازشحالا نمیدونم فرصت بدم ...

والا من از آدم عصبی بسیار وحشت دارم، پدرم این شکلی بود سالها با استرس زندگی کردیم، باز مونده به تصمیم خودت اما من هرگز برنمیگشتم

همسر منم اینطوریه البته تا وقتی که باحرفاش موافق باشم و لج نکنم

ن این موافقم نباشی لج کنی ام عصبی نمیشه ی موقه هایی ک فشار روشه قاط میزنه و قاط ک میزنه هیولا میشه