2777
2789
عنوان

اسکرین شات های چت های اعترافم از اینکه ازش خوشم میاد و گفت نه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4754 بازدید | 162 پست
عزیزم نه دیگه بهش پیام بده نه بلاکش کن نه چیزی به روی خودت بیار نه قیافه بگیر براش هیچی فقط خودتو از ...

قبلش هم تا پیام نمیداد پست نمی‌داد تو اینستا نمیدادم

همش میگف خودتو چص می‌کنی

اما خب نمیخاستم مزاحم باشم یا ب اصطلاح آویزون 

اما خب بعضی جاها این روزا آخر ی کم شل کردم و مهم بود آن بودن ج دادن و تهش ک گفتم و گند زدم

اره منم میگم کمرنگ تر قبل از باشم و چیزی پرسید عادی ج بدم 

گلم بهت هم که زنگید خودتو بیکار نشون نده بزار فکر کنه کار مهمی داری فکر کنه خیلی سرت شلوغه اینطوری م ...

هیچوقت نمیزنگه

هیچوقت صداش نشنیدم

فقط ی بار قربون صدقه لکی رفت تو ویس همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بهت هم که زنگید خودتو بیکار نشون نده بزار فکر کنه کار مهمی داری فکر کنه خیلی سرت شلوغه اینطوری م ...

ولی مرسی از تذکرت 

همین رو روی پیام ها اجرا میکنم این روزا قبل اعترافم خیلی داغون بود و کمرنگ

خیلی توقع داره دنیا تموم بشه چون برادرزاده جوون مرگ شده و خیلی خیلی غصه میخوره از زندگی ناامید شده 

باز چندروز بعدش خودش پرنگ میشه 

خراسان رضوی مشهدی؟ یبار جدا شده؟؟

من خراسان

اون همدان 

اره جدا شده جدا شدم

تاپیک قبل همه چی هست بی‌زحمت اگر بخونی 

البته ی حوری گفتی انقد داستان با اسم و‌جزیات نوشتم شناسایی نشم خوبه🤣

باورت میشه اول که چتات رو خوندم فکر کردم یه دختر ۱۷ ۱۸ ساله باشی؟؟این حسی که داری وابستگیه،،وابسته ا ...

اوهمم شاید سنم بالاس

عقل صفر

شاید هم کمبود محبت زیاد 

نمی‌دونم 

تاپیک قبل بخونین بگین بهم 🥺💔

من از اسکرین شات اول متوجه شدم ارتباط مجازی هست

و وقتی گفت  صدا و تصویری نبوده تعجبی نکردم

چون مشخص هست ارتباط بر پایه درستی بنا نشده ،

اصولا روابط مجازی این چنینی بر پایه ترس ، نبود عزت نفس و وابستگی شکل میگیره 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من فهمیدم شکستداشته این آقا فقط میترسه و بدون رابطت باهاش او کی میشع این آقا پسر خوبیه فقط خونسرد ش ...

اره خودشم میگ انقد‌سرد شدم ک هیچی مهم نیست برام 

خودم مهمم هیچی ارزش یکسال افسردگی منو‌ ندارع 

چی بگم واقعا 

برای بار دوم دلم لرزید ک این شد از آن سر ایران 

تاپیک قبل اگر وقت کردی بخون کمک کن 

بلاکش هم نکن باهاش چت کن بعنوان یه حس ششمی میگم

وای 🥺💔

چی بگم کاش تاپیک قبل بخونی طولانیه حس ششمت بگی 

چون من دوماه دیگ جداییم حتمی شوهرم ب پام افتاد تو خیابون دلم میسوزه براش 

دیگ دوسش ندارم خیلی وقته اما حس میکنم بچم بوده یازده سالش کردم ول کردمش

استارتر جان تاپیک قبل داستان زندگیت رو کامل خوندم 

راهنمایی خواستی خواهرانه میگم بهت 

اولین قدم با این آقاعه کرد قطع رابطه کامل بکن ، رابطه بی سرانجامی هست اختلاف فرهنگی زیاد دارید مشخصه که قصدش ازدواج نیست خودت رو درگیرش نکن از سر تنهایی ، ذهنت رو خلوت کن تا درست تر تصمیم بگیری به وقتش 

دومین قدم زندگیت با همسرت بی فایده س بنظرم ادمی که بعد از اینهمه جریانات درست نشده ، درست نمیشه دیگه حالاحالاهاو جوونیت رو از دست میدی پاش 

سومین قدم بعد جداییت یمدت تنها باش به خودت برس به شغلت فکرت رو رها کن ، و بعد به خاستگار هات فکر کن و عجله نکن اصلا چون سنی نداری 

خاستگار مجرد داشتن هم هیچ عیب نیس که بهترم هست

اره خودشم میگ انقد‌سرد شدم ک هیچی مهم نیست برام خودم مهمم هیچی ارزش یکسال افسردگی منو‌ ندارع چی بگم ...

یکم دیر خودت جدا میشی طول میکشه اما موقعیت ها بهتر میا د برات ایم پسر بعد ها روت حساس میشه و یه سری اخلاقای خاص داره ک تو معیارات نیس اما بهتت ابراز علاقه میکنه 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

وای 🥺💔چی بگم کاش تاپیک قبل بخونی طولانیه حس ششمت بگی چون من دوماه دیگ جداییم حتمی شوهرم ب پام افتا ...

دلت نسوزه ، دلت به حال خودت بسوزه 

که تا پیریت گشنگی باید بکشی کار کنی بدی به مادرشوهر

بس کن عزیزم