2777
2789
عنوان

اسکرین شات های چت های اعترافم از اینکه ازش خوشم میاد و گفت نه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4754 بازدید | 162 پست
دیگه چی تودلته؟گریه کرد پسره؟

تو دل من از چی نظر ؟

پسره همش گریه می‌کنه برا برادرزاده اش 

۷ ماه فوت شده هرشب کارشه

مخصوصا پنشجبنه ها بیشتر 

خیلی داغونه انقد ک چشاش عفونت کردن. بخاطر همین امشب پرسیدم چشمت خوب شد 

وای دقیقامنم گفتم خوشم اومده ازت فقط فیس و قد بالا دیدم خوشم اومده اونم تو عکس من حتی صدای بیشور نشن ...

نه عزیزم نزدیک نبود 

چند باری تو پارک رفته بود تماس تصویری داشتیم و چت میکردیم 

بلاکش کن و باهاش صحبت نکن یکم طولانیه اما میرم نگاه میکنم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن چند روز واسش گریه کن دیگه هم باهاش حرف نزن از فکرت میاد بیرون به مرور

کوردی 😭

همین کلمه رو میبینم فکرم می‌ره سمتش

گریه نمیکنم برا اون

برا خودمه دوبار در عمرم کسی خوشم اومد همین شنیدم 

میشه تاپیک قبل ک طولانی هست بخونی بمونی برام کنارم نیاز دارم ب چند نفر همفکر و ک صفر تا صد بدونن

فحش هم میدی یواش قلبم ضعیفه 

اینجوری اذیت میشی میدونم که میگم بهتره پیام ندی داغ دلت رو تازه نکنی ولش کن اینجوری یه داغ رو داری ه ...

آدمی ام کینه‌ای تقریبا 

سردی ببینم سرد میشم 

می‌خوام عادی ادامه بدم که خیت نباشم عادی کناره گیری کنم 

میشه تاپیک قبل بخونین خواهش میکنم ؟! طولانیه بخون کنارم باش

خیلی فشار روم.

ضمنا میگم که ی پیام بدم من فقط خوشم اومده بود و ناراحت نشدم اما از رابطه ای بی انتها خوشم نمیاد و تو هم گفتی نه چون بمن ب چش خاعن نگاه می‌کنی 

وبعد برم؟! 

دیگه بش پیام نده بلاکش کن آویزون نباش دخترجون

نیستم بخدا قبلش هم نبودم میخای شات بذارم نوشته شوک شدم از بس خشک و اخمویی 

اتفاقا نیستم تا اون حال نپرسه نمیپرسم 

ولی می‌خوام روند طبیعی داشته باشه رفتنم ک خیلی خیت نباشه 

تاپیک قبل بخون 💔طولانیه اما کمک میخوام ک این همه نوشتم 

حالم این روزا صفره

کوردی 😭همین کلمه رو میبینم فکرم می‌ره سمتشگریه نمیکنم برا اونبرا خودمه دوبار در عمرم کسی خوشم اومد ...

بله عزیزم حتما میخونم اجازه بده برم کامل بخونم الان تو حق داری گریه کنی ناراحت بشی ما در مقابل کسایی که احساس داریم بچه میشیم و بگونه عمل میکنیم آبان گریه کردن شما طبیعی میرم میخونم بعدش میام

درحال ساخت ....:)

این اقا قبلا شکست عشقی داشته و ترس و دوتا چهارتا کرده و اینکه یهو گفتی بهش اونم عقب کشیده اما بهت ک ...

طلاق داشته 

نمی‌دونم 

اما خب آدم سردیه

خودش میگه ندیدمت گرم باشم 

صدات نمیذاری بشنوم 

وگرنه خیلی گرمم

اما خب من خیلی چیزا نمیذارم 

نمی‌دونم اما خوشم اومده لعنتی هر پستی اینستا میبینم یادش میفتم 😭

تاپیک قبل میشه بخونین💔خواهش طولانیه قبلش عذرخواهی میکنم 

طلاق داشته نمی‌دونم اما خب آدم سردیهخودش میگه ندیدمت گرم باشم صدات نمیذاری بشنوم وگرنه خیلی گرمماما ...

من فهمیدم شکستداشته این آقا فقط میترسه و بدون رابطت باهاش او کی میشع این  آقا پسر خوبیه فقط خونسرد شدع و ترسیده و توام باید خیلی سیاست به خرج بدی تا اعتمادش جلب شه

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

شما داری جدا میشی احتیاج داری یکی بهت محبت کنه وو خلا روحیتو پر کنه ایشونم متوجه شده...یه مدت که بگذ ...

اوهم شاید

یا حتما 

اما من الکی از کسی خوشم نمیاد

من دوتا خاستگار دارم یکی شرایط عالی اما نمیخام 

من تو شهر خودمون خیلیع اما از هرکسی خوشم نمیاد

کلا آدم خشکی ام 

این واقعا از فیس و قد و بالا خوشم اومد 

و امید دهنده بودنش و از همه مهم تر تلاشش

شاید چون شوهرم اینا رو نداشت خوشم اومده 

شوهرم تلاش نداشت امید دهنده نبود

ب شوهرم میگفتم استاد اخراج می‌کنه کار خوب تحویل ندم میگف ندوز خودتو اذیت نکن یا مگیف گو خورده اخراج کنه پول گرفته

اما تو گوشی تا سه صبح بیدار بود کسی ک عادت داره یازده خوابه...

امید داد تا دوختم عکس دادم بعد خوابید 🥲❤️

بلاکش هم نکن باهاش چت کن بعنوان یه حس ششمی میگم

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان