2777
2789
عنوان

اسکرین شات های چت های اعترافم از اینکه ازش خوشم میاد و گفت نه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4754 بازدید | 162 پست
اسی چند سالته

27

می‌دونم احمقانه رفتار کردم اما هیچی دست خودم نبود و نیست هنوز هم دارم بهش فک میکنم عین دختر بچه ها

میشه صبوری کنین بر ید تاپیک قبل بخونین خیلی نوشتن اما نیاز دارم ب چند نفر. صفر تا صد بدونن کمک کنن 

من اینجا اومدم با اکانت جدید که بتونم چیزایی بگم ک فقط خدا می‌دونه 

من اشتباه کردم دلم مرگ میخاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون چند سال پیش اول خودم پیام دادمامسال خودماول هم من گفتم خوشم اومده حس میکنم فقط می‌کنه هرزه امهرچ ...

شما داری جدا میشی احتیاج داری یکی بهت محبت کنه وو خلا روحیتو پر کنه ایشونم متوجه شده...یه مدت که بگذره خودتو پیدا کنی میتونی منطقی تر فکر کنی و به رابطه دو طرفه شروع کنی با ادم بهتر حتی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بروتاپیک قبلیت ک راجب زندگیت گفته بودی سه تا پست برات گذاشتم بادقت بخون و جوابموبده...چون خودت گفای کاش یکی راهنمایت کنع..این مسخره بازی باااون پسزع ک راه دوره ب دردت نمیخوره ب خودت بیا..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
ددیگه چیزی نگو واقعا نیازی ب پیام دادن نیست

میگم طبیعی ب روال عادی قبل بدم که فک نکنه خیلی بهم برخورده مهم بوده 

یا میگم بهش حس میکنم فک میکنی خاعنم اینجوری گفتی اما نیستم و اولین خطای💔

بعد هم برم 

قلبم درد می‌کنه 

وقتی فک میکنم اشک از چشمام میاد و قلبم سنگین میشه 

چقدر با شخصیت رفتار کرد‌!!خدا زیاد کنه آدم هارو تو جامعه‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اسی نهایتا ۱۸ سالته ،،این کارا چیه،،کی بهت گفت برو جلوی به پسر زانو بزن؟!

چرا به عقلت رجوع نمیکنی؟

وللللللش کن تا تو خماریت بمونه

بخدا با این چت کردنا نابود میشی 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
27می‌دونم احمقانه رفتار کردم اما هیچی دست خودم نبود و نیست هنوز هم دارم بهش فک میکنم عین دختر بچه ها ...

من صفرتاصدشوگفتم برات حتی حاضرم کلی راهنمایت کنم ولی بایدخودت بخای اول ک درست بشی..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
27می‌دونم احمقانه رفتار کردم اما هیچی دست خودم نبود و نیست هنوز هم دارم بهش فک میکنم عین دختر بچه ها ...

عزیزم تا حالا رابطه دیگ ای داشتی رلی چیزی؟

گلم ببین این عشق نیست

الانم اتفاقی نیفتاده انقد خودتو اذیت نکن و خود خوری نکن

یه حسی داشتی گفتی اون گفته نه

تموم شد و رفت

ببین عزیزم عشق ی طرفه فقط عذابه

اتفاقا مرده ک باید عاشق تو باشه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

اشتباه که نمیشه گفت خب آلان تکلیفت مشخص شد وظیفتو به عنوان یه دختر عاشق انجام دادی تو دلت نمیمونه دیگه .‌‌..وجدانت از خودت راحته که گفتی ولی دیگه بیخیالش شو میدونم سخته ها