2777
2789
عنوان

اسکرین شات های چت های اعترافم از اینکه ازش خوشم میاد و گفت نه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4752 بازدید | 162 پست

منم گفتم دیشب تو خوابیدی چت ها رو خوندم فهمیدم نمیشه و نمیخای

جواب دیگه ای انتظار نداشتم واقعا میخاستم با حقیقت روبرو بشم ترمز دست خودمو بکشم 

اونم گفت میخای دوست بمونیم گفتم نه میرم

تو هم راحت تری گفت ن میتونی باشی 

بعد هم شبش یکم گریه کرد از برادرزاده اش و چت کرد 

دیگم پیام ندادم تا الان

الآن هم نمی‌دونم چجوری رفتار کنم طبیعی تر باشه

شانسی ی پست فرستادم روز آرایشگر تبریک گفتم بعد پاک کردم 

دیدم پیام داد چی فرستادی پاکیدی

دوباره فرستادم گفت فدات

گفتم چشمت خوب شد گفت ن همینطوره و میرم دکتر 

گفتم بهتر شی و رفت

الان  نمی‌دونم چیکار کنم ادامه بدم ب همین دوستانه کمرنگ 

یا بگم چیز دیگه ای ک تو دلمه و بلاک کنم برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب جوابت رو داده عزیزم 

منم همچین عشق رو دو سال پیش تجربه کردم 

البته عشق نبود آوا 

اوایل فقط خوشم اومده بود. ازش و بهش گفتم 

حتی بهش گفتم اگر جوابت منفیه بهم راستش رو بگو 

اونم به گفته خودش که مثلاً دلم نشکنه گفت قبوله 

با هم تو ارتباط بودم 

اما گند زد به زندگیم 

هر روز عقده هاش و روی من خالی میکرد 

من در برابرش چیری نمیگفتم و فقط تحمل کردم 

شش ماه دوست بودیم همینقدر هم طول کشید تا با کمک روانشناس حالم خوب بشه 

هر شب از دستش گریه میکردم خودم کات کردم باهاش 

البته بعد سه ماه از جدایمون اومد سراغم که با دل شکستنت تاوان دیدم و....

تو باید خوشحال باشی حداقل با احساسات بازی نکرده 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

چون چند سال پیش اول خودم پیام دادم

امسال خودم

اول هم من گفتم خوشم اومده حس میکنم فقط می‌کنه هرزه ام

هرچند ب شدت اهل این چیزا نیست همش بهم میگه خشک و اخمویی و...

چون فقط اونقد توچت راحت نیستم هول بازی در بیارم

حس میکنم حتی اگر میخاست ادامه دار باشه منو ب چشم خاعن میبینه دلم میخواد خودمو بکشم 

شما ک داری اینومیخونی خواهش میکنم تاپیک قبلی هم بخون صفر تا صد نوشتم 

خواهش میکنم بخون چون نیاز دارم ب چند نفر صفر تا صد قضیه رو بدونن کمکم کنین

واقعا قلبم درد می‌کنه خفه میشم 

منم گفتم دیشب تو خوابیدی چت ها رو خوندم فهمیدم نمیشه و نمیخایجواب دیگه ای انتظار نداشتم واقعا میخاست ...

اینجوری اذیت میشی میدونم که میگم بهتره پیام ندی داغ دلت رو تازه نکنی ولش کن اینجوری یه داغ رو داری هر روز تازه میکنی ولی اگه یهو ولش کنی شاید اول ناراحت باشی و عادت میشه 

این اقا قبلا شکست عشقی داشته 

و ترس  و دوتا چهارتا کرده 

و اینکه یهو گفتی بهش اونم عقب کشیده اما بهت کشش داره بنظرمم حسش عاشقانه نیس اما خودشو لوس کرده و داره امتحانت میکنه

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

منم گفتم دیشب تو خوابیدی چت ها رو خوندم فهمیدم نمیشه و نمیخایجواب دیگه ای انتظار نداشتم واقعا میخاست ...

ددیگه چیزی نگو واقعا نیازی ب پیام دادن نیست

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴