الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون چند سال پیش اول خودم پیام دادمامسال خودماول هم من گفتم خوشم اومده حس میکنم فقط میکنه هرزه امهرچ ...
شما داری جدا میشی احتیاج داری یکی بهت محبت کنه وو خلا روحیتو پر کنه ایشونم متوجه شده...یه مدت که بگذره خودتو پیدا کنی میتونی منطقی تر فکر کنی و به رابطه دو طرفه شروع کنی با ادم بهتر حتی
وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
بروتاپیک قبلیت ک راجب زندگیت گفته بودی سه تا پست برات گذاشتم بادقت بخون و جوابموبده...چون خودت گفای کاش یکی راهنمایت کنع..این مسخره بازی باااون پسزع ک راه دوره ب دردت نمیخوره ب خودت بیا..
خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
چقدر با شخصیت رفتار کرد!!خدا زیاد کنه آدم هارو تو جامعه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
27میدونم احمقانه رفتار کردم اما هیچی دست خودم نبود و نیست هنوز هم دارم بهش فک میکنم عین دختر بچه ها ...
اشتباه که نمیشه گفت خب آلان تکلیفت مشخص شد وظیفتو به عنوان یه دختر عاشق انجام دادی تو دلت نمیمونه دیگه ...وجدانت از خودت راحته که گفتی ولی دیگه بیخیالش شو میدونم سخته ها