2777
2789
عنوان

فریز کردن کوکو

77 بازدید | 4 پست

عزیزان سلام. لطفا نگید درست کردنش راحته و... لابد نیاز دارم به اینکه فریز کنم 

من کلی کوکو سیبزمینی با مرغ درست کردم . گوشتای مرغ ک کوکو کردم حیف میشن.

از طرفی من چون دارن برای ارشد میخونم و تایم کاریم تا سه عصزه لازمه گاهی فریز شده بخوریم... اینا خیلی زیاده. میشه فریز کنم؟سیبزمینی و مرغ و تخم مرغوزدم  و سرخ کردم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تخم مرغ نمیشه دوباره گرم بشه فاسد میشه. حداقل ی چیز دیگه بدون تخم مرغ پخته فریز میکردی.

فکر نمیکردم اینقدر زیاد بشه. گوشتش زیاد بود از دستم در رفت. ما هم دو نفریم با یه بچه سه ساله ولی ۴۰ تا شد

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید