من واقعا برام سواله انقد تو سختی و بی پولی بودم چه تو بچگی چه الان تو متاهلی که بدتر شده همه چی دیگه برام سخته باورش که میگن از فرش به عرش رسیدن
به نظرتون کسی،که تو خرج روزانش مونده میرسه روزی برسه به یجایی یا همیشه اوضاع بد میمونه چون واقعا روز خوش ندیدم همیشه لنگ بودیمو بدهکار هرچی طلا عروسی داشتم فروختم خرج روزانه و کرایه و قرض شده الان حلقه دستمم نقره است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو شوهرم وقتی ازدواج کردیم یه سوییت اجاره کرده بودیم من دانشجو بودم اون کارگر ، حقوقشو به موقع نمیدادن بعضی وقتا چندماه حقوق نداشتیم تنها چیزی که تو یخچالمون بود یه پنیر بود و نون ، جمعه ها میزدیم بیرون کسی نیاد خونمون که شرمنده بشیم منم سرویس طلاموفروختم. با قرض و وام یه مغازه راه انداختیم من همینطوری که آزمون استخدامی شرکت میکردم ویه شیفت مغازه بودم کارای پاره وقتم تو شهرک صنعتی میکردم شوهرمم هم کارخونه کارمیکرد هم شیفت بعدی مغازه بود اول موتور خریدیم بعد یه پراید ترکیده ، من کارمند شدم شوهرم از اون کارخونه زد بیرون مغازه رو دو دهنه اش کردیم اون روزا من تا ظهر اداره بودم عصر شهرک صنعتی ، شوهرمو کم کم کار یادش دادم اونم میومد شهرک ، بعد یه مدت با یکی از صاحب کارخونه ها شریک شدیم مغازه رو جمع کردیم مدت شراکت دوسال بود بعدش کارخونه اجاره کردیم و خودمون کارراه انداختیم الان بجز سرمایه کارمون دوتا خونه داریم دوتا ماشین یه پسر فسقلی . اینا دوازده سال طول کشید خیلی سخت گذشت گریه کردیم دعوا کردیمکمآوردیم کلاه.بردار مالمون برد یه آبم روش هنوزم یه عالمه مشکل و دردسر داریم نمیخوام بگم از فرش به عرش رسیدیم به قولشما ولی بهرحال خداروشکر الان شرایط بد نیست لااقل جمعه از ترس مهمون نمیزنیم بیرون
دقیقا منم همینم حتی خواهر و مادرمم مسخرم میکنن من هرچی دعا میکنم یوم شرایط عوض شه نمیشه
سوره واقعه شرایط خوندنش تو گوگل نگاه کنید بخوانید تاثیر گذار بود برای ما یه جوری خدا از آسمون رسوند که هرجور حساب کتاب میکردم جور در نمیومد بعدم تلاش فراموشتون نشه خدابزرگه.همینکه برات سوال شده که از فرش میشه به عرش رسید و خدا به دلت انداخته مطمئن باش بهش میرسی