2777
2789
عنوان

کسیو دیدید که از هیچ به همه چی برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهچیزی شده؟

میتونم بپرسم کجا؟ تحصیلی؟ رشتتون‌ چیه؟

هیچی عزیزم راهنمایی میخوام😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

هنر تو ایالات متحدهسوالی در مورد ایالات متحده داشته باشی در رابطه با تحصیل میتونم جواب بدم❤️

ایالات متحده🫠هدف اولم‌ اونجاس😅

میتونی با تنهایی کنار بیای؟🥲

چن وقت بعد میرید؟

خانوادتون‌ چجوری با این موضوع کنار اومدن؟🥲

ویزا گرفتن سخته؟

ببخشید زیاد پرسیدم😅😅😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ایالات متحده🫠هدف اولم‌ اونجاس😅میتونی با تنهایی کنار بیای؟🥲چن وقت بعد میرید؟خانوادتون‌ چجوری با ای ...

نه عزیزم اوکیه هرسوالی داری بپرس جواب میدم .

عاشق تنهایی ام و برام سخت نیس

حدودا تا سه چهار سال دیگه میرم 

کنار اومدن چون برادرم هم سابقه مهاجرت داشته و خودشون هم دوس دارن این قضیه رو 

بله ویزا گرفتن براش یه زره دشواره 

منو شوهرم وقتی ازدواج کردیم یه سوییت اجاره کرده بودیم من دانشجو بودم اون کارگر ، حقوقشو به موقع نمیدادن بعضی وقتا چندماه حقوق نداشتیم تنها چیزی که تو یخچالمون بود یه پنیر بود و نون ، جمعه ها میزدیم بیرون کسی نیاد خونمون که شرمنده  بشیم منم سرویس طلامو‌فروختم. با قرض و وام یه مغازه راه انداختیم من همینطوری که آزمون استخدامی شرکت میکردم و‌یه شیفت مغازه بودم کارای پاره وقتم تو شهرک صنعتی میکردم شوهرمم هم کارخونه کارمیکرد هم شیفت بعدی مغازه بود اول موتور خریدیم بعد یه پراید ترکیده ، من کارمند شدم شوهرم از اون‌ کارخونه زد بیرون مغازه رو دو دهنه اش کردیم اون روزا من تا ظهر اداره بودم عصر شهرک صنعتی ، شوهرمو کم کم کار  یادش دادم اونم میومد شهرک ، بعد یه مدت با یکی از صاحب کارخونه ها شریک شدیم مغازه رو جمع کردیم مدت شراکت دوسال بود بعدش کارخونه اجاره کردیم و خودمون کارراه انداختیم الان بجز سرمایه کارمون دوتا خونه داریم دوتا ماشین یه پسر فسقلی . اینا دوازده سال طول کشید خیلی سخت گذشت گریه کردیم‌ دعوا کردیم‌کم‌آوردیم کلاه.بردار مالمون برد یه آبم روش هنوزم یه عالمه مشکل و دردسر داریم نمیخوام بگم از فرش به عرش رسیدیم به قول‌شما ولی بهرحال خداروشکر الان شرایط بد نیست لااقل جمعه از ترس مهمون نمیزنیم بیرون 

خودمون از اوضاع مالی داغون به نسبتا خوب رسیدیم دوروبریام همه وضع مالی تووپ که همش مسخره مون میکردن و ...

دقیقا منم همینم حتی خواهر و مادرمم مسخرم میکنن من هرچی دعا  میکنم یوم شرایط عوض شه نمیشه

دقیقا منم همینم حتی خواهر و مادرمم مسخرم میکنن من هرچی دعا میکنم یوم شرایط عوض شه نمیشه

سوره واقعه شرایط خوندنش تو گوگل نگاه کنید بخوانید تاثیر گذار بود برای ما یه جوری خدا از آسمون رسوند که هرجور حساب کتاب می‌کردم جور در نمیومد بعدم تلاش فراموشتون نشه خدابزرگه.همینکه برات سوال شده که از فرش میشه به عرش رسید و خدا به دلت انداخته مطمئن باش بهش میرسی

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

نه عزیزم اوکیه هرسوالی داری بپرس جواب میدم .عاشق تنهایی ام و برام سخت نیسحدودا تا سه چهار سال دیگه م ...

اهان ممنون❤

۳.۴ سال؟ تا اون موقع ک خیلی زیاده 🥲

شرمنده...هزینه چقد شد؟