2777
2789
نمیدونم اسمش خجالت یا چیه ولی دوست نداشتم و ندارم تو این جاها زندگی کنم اینکه تو محلی زندگی میکنم ک ...

خوب پایین شهر بودن از فقر میاد ونون حلال که متاسفانه تو کشور ما ،اختلاف طبقاتی بیداد می‌کنه ،بله شما درست می‌فرمایید 

نه واقعا وضع مالیش فضایی و خفن هم نیست ولی خوبه بهتر از متوسطه ولی ظاهرش به دلم نیست کنسله :)

پس اگرفقط ی ذره از متوسط بالاتره بیخیالش شو .وقتی اینقدر ک داری میگی قیافش بده باییییید ی چیز خیلی خوب داشته باشه میتونه هیکل باشه میتونه پول باشه یاهرچی .اگر بخاطر پولش میخوای باهاش باشی بایدددد خیلی خوب باشه وضعش ک جبران کنه قیافه بدرو .بازم خودت درنهایت تصمیم گیرنده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب احمق میشیم بعضی وقتاااا ولی این یکی واقعا ظاهرش بده 🥲🥲 وگرنه رد نمیکردم

خو اگ نمیتونی هیچ طوره تحملش کنی رد کن خواهرم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

پس اگرفقط ی ذره از متوسط بالاتره بیخیالش شو .وقتی اینقدر ک داری میگی قیافش بده باییییید ی چیز خیلی خ ...

ممنون از کامنتت دوستم 

نه همچین عالی عالیم نیست فقط در این حد که ماشین چهار میلیاردی داره و یه خونه توی محله متوسط تهران 

البته خونه پدرش همسایه خودمونه سعادت اباده 

ولی همچین چشمگیر هم نیست مرسی واقعا الان دگ مطمئن شدم که رد کنم 🥲چون ناراحت بودم این مدت خیلیا رو رد کردم و ترسیدم تنها بمونم 😪همه دوستام تو رابطه رفتن 

دماغ عمل کنه مو بکاره چین چروک ورداره خخخ

نه بابا بنده خدا با اینا حل نمیشه کلا ترکیبصورتش بده 

چاقه صورتش ابروهای خیلی خیییلی پهن و دماغ بزرگ و چشمای زیادی گرد و جوش هم زیاد داره

اگه سنت کمه هنوز صبر کن ،مطمئن باش بهترم برات میاد مطمئن باش هیچ وقت باظاهر این آقا کنار نمی‌آیی،مگ ...

دقیقاااا عزیزم 🫠 دوستام همش بغل گوشم میخونن که بسه چقدر رد میکنی به امید یکی بهتر 

سنی نداری ک ردش کن بره .قطعا ادم بهتری سرراهت قرار میگیره

به نظرت تا چند سالگی وقت دارم؟😪🥲اخه من هیچوقت دویت پسر هم نداشتم دلم میخواد الان دیگه البته به قصد ازدواج میخوام من

خو اگ نمیتونی هیچ طوره تحملش کنی رد کن خواهرم

خواهری فردا تولد ۲۳ سالگیمو میگیرم و تو این سن رابطه‌ای ندارم 

دوستام همه تو رابطه رفتن درسته رابطه‌هاشون جالب نیست و به کم و کسری قانعن ولی به هر حال یکیو دارن من هیچ کی🫠💔

دقیقاااا عزیزم 🫠 دوستام همش بغل گوشم میخونن که بسه چقدر رد میکنی به امید یکی بهتر

یه مدت باهاشون رفت آمد کن شاید واقعاً همونی باشه که میخای،واقعا ظاهر بعد از یه مدت خیلی عادی میشه الان نگاه کن تو همین سایت قط دارن از خیانت حرف می‌زنن شاید واقعا این مرد همونی باشند که تو می‌خوای،سرسری رد نکن

خواهری فردا تولد ۲۳ سالگیمو میگیرم و تو این سن رابطه‌ای ندارم دوستام همه تو رابطه رفتن درسته رابطه‌ه ...

سنی نداری کههه

صرفا بخاطر سن گند نزن تو زندگی و آیندت

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره