2777
2789
ی جا خوندممیگف اگ همچین موقعیتی بودین رد کنید یه طومارم نوشته بودی جاام میگف ظاهر معمولی میشهمن تاحا ...

والا من دگ انقدر موقعیت خوب رد کردم هر بار سر چیزای اینجوری 

یکی ظاهر یکی قد یکی یه ویژگی اخلاقی😪😭😭

بستگی داره ک از ی رابطه چی میخوای اگر واقعا برات پول مهمه و میخوای قیافه رو ندید بگیری ومیخوای باهاش باشی باید اینقدر وضع مالیش عالی باشه ک جبران قیافه ی بدش رو بکنه اگر وضع مالیش فقط خوبه نمی ارزه ک قیافشو ندید بگیری یا باید وضعش عالی باشه ک قیافه رو درنظر نگیری یا باید قیافم درحدی ک بشه تحمل کرد داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ظاهر دو طرف باید به دل هم بشینه و از هم خوششون بیاد. ( البته نه اینکه نیاز باشه بقیه تأیید کنن ، بلکه خودشون باید ببینن به دل هم نشستن یا نه؟ ) 

همچنین تناسب نسبی تو مسائل مهم هم باید در نظر گرفته بشه. 

والا من دگ انقدر موقعیت خوب رد کردم هر بار سر چیزای اینجوری یکی ظاهر یکی قد یکی یه ویژگی اخلاقی😪😭� ...

تو منی یا من توام؟🤣🤣🤣

عاقا من یکی داشتم

تو همه چی عاالییییییییییی

ولی عصبی میشد هرچی جلو دستش بود میشکوند

ردش کردم 

و خاک تو سرم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

ظاهر برام مهم نیست اما رفتار بی فرهنگ خب اذیتم میکنه پایین شهری بودن هم اذیتم میکنه

الان دیگه پایین شهر نیستاذهمسایه خودمون شده ما سعادت ابادیم 

ولی ظاهرش به دلم نمیشینه اصلااااا با اینکه بقیه چیزای خیلی تکمیله تحصیلات و مالی و ...

یذره هم البته رفتارای فرهنگیشو دوست ندارم 

پایین شهری بودن باعث خجالت نیست اینکه از خودت و چیزی که بودی خجالت بکشی این زشته به خدا باور کن

نمیدونم اسمش خجالت یا چیه ولی دوست نداشتم و ندارم تو این جاها زندگی کنم اینکه تو محلی زندگی میکنم ک وقتی پشت فرمون میشینم فوشای ناموسی بارها شنیدم افتخار داره ک افتخار کنم یااینکه سر پارک ماشین مدام باید دست ب یقه شم فوش و فوش کاری بشه تا بتونم ماشینمو گوشه خیابون پارک کنم طرف پیاده است از در پارکینگ استفاده میکنه صدبار درروز مثل عقده ای ها در ورودی رو چنان میکوبن ک من آسایش ندارم مدام با صدای بلند حرف میزنن تو پارکینگ دعوا میکنن حتی شعورشون نمیرسه برن تو خونشون بزنن تو سر و کله هم دعوای خانوادگیشونو میارن تو پارکینگ اینجا ب نظرم محل زندگی نیست زندگی ینی ارامش ن این نفهم بازیا بچه منم در اینده میخاد بشه یکی مثل اینا چون این رفتارارو میبینه و یاد میگیره خب این چیزا کجاش افتخار داره 

تو منی یا من توام؟🤣🤣🤣عاقا من یکی داشتمتو همه چی عاالیییییییییییولی عصبی میشد هرچی جلو دستش بود می ...

به خدااااا اعصابم از دست خودم خووووورده هاااااااا 

یکیو رد کردم همون موقع هم خیلی خوب بود 

الان دیدم چقدر از قبلشم بهتره و فکر کن من چقدر خر بودم رد کردمممم

الان دیگه پایین شهر نیستاذهمسایه خودمون شده ما سعادت ابادیم ولی ظاهرش به دلم نمیشینه اصلااااا با این ...

اگه از بچگی اونجا بزرگ شدی و اونم پایین شهر بزرگ شده هیچوقت از لحاظ فرهنگی باهم نمیتونید باشید فرهنگ پایین شهر خیلی پایینه طول میکشه تا فرهنگش مثل شما شه

بستگی داره ک از ی رابطه چی میخوای اگر واقعا برات پول مهمه و میخوای قیافه رو ندید بگیری ومیخوای باهاش ...

نه واقعا وضع مالیش فضایی و خفن هم نیست ولی خوبه بهتر از متوسطه ولی ظاهرش به دلم نیست 

کنسله :)

به خدااااا اعصابم از دست خودم خووووورده هاااااااا یکیو رد کردم همون موقع هم خیلی خوب بود الان دیدم چ ...

خواهر دوستم

یکیو رد کرده

طرف الان شغلش چیه؟مدیر کارخونه س🤣🤣🤣🤣

اون موقع کارگاه داشته 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره