lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2047 عنوان کیا پدر خوبی دارن میشه بگن چ حسی دارن 59 بازدید | 7 پست چون من این حس تجربه نکردم پدر خوب یعنی چی؟من تو حسرتم میدونین؟ مثلا الان مریض شدم همش میگه چی شده باز میخواد بمیره چ مرگشه اونقد دوس دارم بیاد بغلم کنه بخدا ی روز ببینم همه اخلاقش خوب شده جونمم براش میدم “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚 دیروز | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negin_mamy_niyan عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 5 یعنی هیچ وقتی بهت محبت نکرده؟؟ شاید واقعا اخلاقش اینطور نشون میده قلبم نیان❤️روحم نیهاد❤️
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 4781 اون که پدر خوبیه ولی فک کنم من بچه ی خوبی نیستم سر هر اتفاقی دعوا میکنم باهاش همش بداخلاقی میکنم if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤
lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2047 یعنی هیچ وقتی بهت محبت نکرده؟؟ شاید واقعا اخلاقش اینطور نشون میده اره هیچوقت حتی نمیره کار کنه باور میکنی. همش کهنه های این و اون پوشیدم “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2047 اون که پدر خوبیه ولی فک کنم من بچه ی خوبی نیستم سر هر اتفاقی دعوا میکنم باهاش همش بداخلاقی میکنم قدرش بدون کاش منم میتونستم حداقل قهر کنم باش بد اخلاقی کنم هیچوقت جرئت نمیکنم😔 “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
آنلی۹۵۱۴ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 902 والا منم کسی ب عنوان پدر حس نکردم من ازش متنفرم و متقابلهر وقت رابطه بقیه پدر دخترا رو میبینم بغض میکنم و نمیتونم جلو گریمو بگیرم مامانمم باهام خوب نیست ولی یکمی بهتره همیشه فقط خودم تنها مرد خودم بودم سرکار رفتم و خودم از پس خودم بر اومدم😔🥺 من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋
lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2047 والا منم کسی ب عنوان پدر حس نکردم من ازش متنفرم و متقابلهر وقت رابطه بقیه پدر دخترا رو میبینم بغض می ... دقیقا مثل من😔😔😔بمیرم برات ولی من حتی سر کار نزاشت “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11031 بابای من قشنگ علنن پیش چشم ما دخترا فرق میزاره انقد پسر دوسته که ما کلا ازش انتظتری ندلریم دیگه باورت میشه سال به سالم نبینیمش دلتنگش نمیشیم اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔