2777
2789

ممنون میشم متاهل ها شرکت کنن🙏🏻

خوبی های ایشون:

با حوصلن، دست و دل بازن، بهت واقعا احترام میذاره، نمی‌ذاره ناراحت بمونی و خیلی ناز می‌کشه ، احساسیه ، محبت زبانی داره ، اجتماعیه، بسیار محترمه، در اکثر مواقع اولویتشی، چشم و دل پاکه. اهل فضای مجازی زیاد نیست. با ادبه و تو عصبانیت هم بهت توهین نمیکنه. عقاید سیاسی و مذهبیمون همخوانی داره.

بدی هاش: بسیار بسیار سهل انگاره، باید صد بار یه چیزیو بهش بگی که انجام بده. (مثلا یک ماهه قراره به خانوادش بگه از یکی خوشم اومده ولی هنوز نگفته).

در اکثر مواقع نمیتونه نه بگه.‌مخصوصا به خانوادش. مثلا اگر بگن بیا توی فلان مهمونی باش ، نمیگه نه. و بسیار به خانوادش احترام می‌ذاره. طوری که نمیتونم دیگه تشخیص بدم که بچه ننه ست یا صرفا مودبه.. . به من سعی میکنه تیکه نندازه ولی وقتی بندازه خیلی بد میندازه. طوری که تا چند روز حالم گرفته ست. ولی در کل با کسی صمیمی بشه تیکه هم میندازه بهش.

شما باشید یه فرصت دیگه بهش میدید؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

تو رو خدا تاپیک اگه شما این اتفاق براتون بیفته رو گزارش میزنید برام تو رو خدا مهمه ممنونم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که ویژگی همه مرداست😂

تو باشی بهت برنمیخوره که یه ماهه قراره به خانوادش بگه از یکی خوشم اومده ولی نمیگه؟ هر سری یه بهونه میاره 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خوبه که برا من چیزای دیگ هم مهم مثل ظاهر و شغل و خونه ماشین داشتن خانواده دار بودن اخترام گذاشتن

ظاهرش خوبه

دانشجوعه. خونه و ماشین نداره که برام ملاک اصلی نیست

خانوادشو اخلاقی نمی‌شناسم ولی می‌دونم طرز فکر و زندگیشون با ما تفاوت داره و اختلاف فرهنگی هم زیاد داریم 

تو باشی بهت برنمیخوره که یه ماهه قراره به خانوادش بگه از یکی خوشم اومده ولی نمیگه؟ هر سری یه بهونه م ...

خب شاید به نظر خودش موقعیتش نیست...بعد هم شما مطمئنید ایشون قصدشون حتمی ازدواج ؟ نمی‌خوام شک به دلتون بندازم ولی پسرهای این دوره زمونه معمولا متعهد نیستند 

حس میکنم موندم تو آب نمک

واقعا حس بدی دارم