2777
2789
حرف مشاور جماعت رو درباره قبولی و عدم قبولی هرگز باور نکن

آخه می‌گفت توی این بازه زمانی نمی‌تونی هم نهایی‌ها رو عالی بدی و هم کنکور رو درصد قابل قبول بزنی منم روحیه‌م رو باختم😭

京香水月

آخه می‌گفت توی این بازه زمانی نمی‌تونی هم نهایی‌ها رو عالی بدی و هم کنکور رو درصد قابل قبول بزنی منم ...

عزیزم ۶۰ درصد نهایی هست ... نهایی ها رو عالی بخون 

کنکور رو هم بیست درصد بزنی هردرش رو یه چیز خوب قبول میشی 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه می‌گفت توی این بازه زمانی نمی‌تونی هم نهایی‌ها رو عالی بدی و هم کنکور رو درصد قابل قبول بزنی منم ...

مشاورا فقد چرت میگن 😐 بیخیال بابا

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

نه من معلمم ولی حسرت میخورمفرزانگان بودم با کلی امتیازدوستام همه دکتر داروسازرفتم ابتدایی یکم اذیتم

آخه شغل خوبی داری که… آرزوی خیلی‌هاست

فرزانگان تهران بودی؟

京香水月

اسی 

اگه مشکلی نداره میشه بهت درخواست دوستی بدم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

حقیقتاً هنوز اذیت می‌شم اما خب نه به شدت قبل…

درکت میکنم همچین بلایی سر من اومده خیلی سخته 😣💔اگه بخوای اینقدر به همه چی زود وابسته بشی تو آینده برات مشکل میشه 

البته، ایرادی نداره

😘❤️

درکت میکنم همچین بلایی سر من اومده خیلی سخته 😣💔اگه بخوای اینقدر به همه چی زود وابسته بشی تو آینده ...

ناراحت شدم… ازش عبور کردی؟ :(

می‌دونم اما خب موضوع این دوستم با تمام آدم‌ها فرق داشت

درحال‌حاضر ۱۰٪ بهش علاقه دارم ۹۰٪ ازش عصبی‌ام

京香水月