2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم خوب گفتم

186 بازدید | 14 پست

برادر شوهرم داره از زنش طلاق میگیره سر اعتیاد و رفیق باز بودن.... تابستون یه بار با شوهرم رفته بودن بیرون من مچشونو گرفتم که باهم تریاک کشیده بودن و کلی آشوب به پا کردم از اون روز باز چند بار متوجه شدم که بیرون رفته بوده شوهرم سیگار کشیده بوده و.... شوهر من اهل هیچی نبود ...حالا امروز رفته بود خرید بعد پیام داد داداشم اعصابش خورده ببرمش بهش یه تابی بدم گفتم پس زود بیا حالا هنوز نیومده بهش زنگ زدم از الکی گفتم فلان کار را داریم برگرد بخدا به خلوت اینا اعتماد ندارم ... ولی نمی‌خوام هم جوری رفتار کنه که حس کنه آدم شکاکی ام ..ولی واقعا نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی آخه ؟ به خدا من چندسال باهاش دوست بودم تو دوران عقد هم چیزی مصرف نمی‌کرد اصلا

خودت داری میگی مواد کشیده 

اعتیاد از بار اول مواد کشیدن شروع میشه نه از دوران نامزدی زیر زبونش مزه کرده 

دنبال فرصته بکشه 

حسبی الله ❤
خودش یه کاری کرده بهش شک کنم به من چه

می‌دونم اما خوب بفهمه بهش شک داری لج می‌کنه ..بعد شاید واقعا کاری نمیکنه ..پیش خودش میگه این که شک داره پس بزار منم کارم بکنم دیگه ..مردا موجودات عجیبی هستن ..قلقش پیدا کن ..

می‌دونم اما خوب بفهمه بهش شک داری لج می‌کنه ..بعد شاید واقعا کاری نمیکنه ..پیش خودش میگه این که شک د ...

من هر وقت کاری کرده فهمیدم .... چند وقته هر موقع با دوست و رفیقی می‌ره بیرون فکر من اینه نکنه باز بره سراغش ...

خودت داری میگی مواد کشیده اعتیاد از بار اول مواد کشیدن شروع میشه نه از دوران نامزدی زیر زبونش مزه کر ...

بخدا خیلی آدم سالمی بود حتی سیگارم نمی‌کشید ...از خودش پرسیدم میگه خیلی فشار مالی و کاریم زیاده هر موقع ناراحتم میکشم که خالی بشم 

می‌دونم اما خوب بفهمه بهش شک داری لج می‌کنه ..بعد شاید واقعا کاری نمیکنه ..پیش خودش میگه این که شک د ...

قلق چیه بابا خسته شدیم از بس دنبال قلق مردا‌ بودیم من بلد نیستم جور خاصی باهاش حرف بزنم ...فقط می‌دونم از دود بدم میاد