دلتون نمی خواست با کسی که دوستش داشتین ازدواج می کردین؟ واقعا عشق بعد از ازدواجتون به وجود اومده مثلا بعد از ده یازده سال، عشق به وجود اومده؟ هیچ وقت فکر نمی کردین کاش دوستش داشتین ازدواج می کردین؟
کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توش عشق هیچوقت به وجود نمیاد. فقط وابستگی و نهایت احترام
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
ازدواج سنتی معنیش دوست نداشتن نیست ..یعنی یه فردی به واسطه خانواده میاد خواستگاری ..چند جلسه گفت و شنود و بعد مراسم....که توی این جلسات و بعدش علاقه هم بوجود میاد چرا پشیمون بشی خیلی هم دوستش دارم ...البته مشکلات و دلخوری توی همه زندگیها هست چه سنتی چه غیر سنتی
من هنوز مدل ازدواجم نمی دونم چیه؟؟همدانشگاهی بودیم هم رشته ایولی دوست نبودیمبا خانواده اومدن خواستگا ...
خب همو دوست داشتید اول بعد اومد خاستگاری؟
سنتی یعنی اینکه همدیگه رو نمیشناسید و به همدیگه معرفی میشد، یا ازدواج فامیلی.
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷