2777
2789
چی پیشنهاد میشه؟

پیشنهاد منبع جمع و جور تر مثلا اساتید برتر یا خلاصه های خوب در کنارش میگن رجوع بشه به رفرنس نه اینکه رفرنس باز بشه از ب بسم الله بخونین 

فیلم how to survive  medical schoolرو ببینین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد منبع جمع و جور تر مثلا اساتید برتر یا خلاصه های خوب در کنارش میگن رجوع بشه به رفرنس نه اینکه ...

خب در هرصورت ب رفرنس نیازه 

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
پیشنهاد منبع جمع و جور تر مثلا اساتید برتر یا خلاصه های خوب در کنارش میگن رجوع بشه به رفرنس نه اینکه ...

به نظرتون خوندن جزوه های دانشگاه های دیگه بهمون کمک میکنه؟؟ یا به جزوه استاد خودمون بسنده کنیم بقیه رو سیب سبز یا رفرنس بخونیم ؟؟

مرسییی ازت اره خودم برنامه میریزم خوب پیش میرم ولی خب هزینه مشاور هم ندارم بعد یه سوال شما تایم های ...

من تایمای استراحت کارای جسمانی میکردم

که مغزم استراحت کنه

مثلا ورزش،پیاده روی،..

گوشی نداشتم اصلا و توصیه ام اینه بزاری کنار

من بعد کنکور تازه گوشی خریدم 

فیلم درسی یا چیزی میخواستم هم از گوشی مامانم و لپ تاپ استفاده میکردم.. بعضی وقتام که خسته بودم یه جایزه مثل خوراکی یا فیلم درسی میزاشتم برای خودم

اللهم عجل لولیک الفرج...
نمیدونم والا💅😂خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم ولی الان درس نمیخونم نمیدونم چه مرگمه حال داره بهم میخ ...

به من اگر میگفتن موقعی که نوشته سبز رنگ قبولی رشته و دانشگاهی که میخواستی رو یروز توی سایت میبینی هییییچ روزی رو از دست نمی‌دادم اون گریه از سر خوشحالی خودت و خانوادت اون شوقی که همه بهت تبریک میگن

به نظرتون خوندن جزوه های دانشگاه های دیگه بهمون کمک میکنه؟؟ یا به جزوه استاد خودمون بسنده کنیم بقیه ...

نمره میخواین یا یادگیری!؟

دوتا مسیر متفاوته 

نمره جزوه استاد خودتون