2777
2789
درنهایت هم خدا منو هم شوهرمو لعنت کنه اومدیم پزشکی😂روزی نیست به زمین و زمان فحش ندیم

نگید اینو 😍 درسته سخته و متاسفانه خیلی شرایط رو بد کردن ولی واقعا لذت داره آدم بتونه یکی رو درمان کنه 🩷✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هر درسی دو سه تا رفرنس میگم بخون ببین با کدومش ارتباط برقرار میکنیآناتومی: گری، اسنل، نتربیوشیمی: ...

بین بیوشیمی ها کدومش رون تره؟

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
یادم نرفته نخواستم بگم😂نه عزیزم کاش داشتم😓

عزیزم کسایی که قبول شدن ترازشون رو با افتخار میگن

اما اونایی که سهمیه داشتن نمیتونن بگن چون ترازشون به رتبه قبولیشون نمیخوره😅

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

خودمم تو فکرش بودم ادبیات رو ترمیم بزنم و احتمالا عربیآخه عربی انرژی خاصی ازم نمیگیرهاز یازدهم میترس ...

خواهش عزیزم

اره عربی اگه انرژی ازت نمیگیره ترمیم کن

ولی سلامتی ول کن اصلا ضریب خاصی ندارد

به فکر یازدهم باش و تاریخش🥹🫠

و اینکه امیدوتو هیچوقت از دست نده

من بعد کنکور اردیبهشت روحیه‌مو باختم

چون بد داده بودم اما خودمو جم و جور کردم

اللهم عجل لولیک الفرج...
جان عزیزت رفرنس بیوشیمی نخر !!!احمقیت محضیه که بعدا به خودت میخندی 😂من حوصله ندارم هی بگم کاربر رزا ...

شما علوم پایه رو دادی؟

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
عزیزم کسایی که قبول شدن ترازشون رو با افتخار میگناما اونایی که سهمیه داشتن نمیتونن بگن چون ترازشون ب ...

گفتن تراز کلشون حدود 9000 بود شاید میترسن دقیق بگن از اطرافیانشون کسی بشناسه

یادگیری برام خیلی مهم تره راستش هدفم استریتی هست هم باید نمرم خوب باشه همم خوب متوجه بشم

منم دوس دارم برا استریت بخونم ب نظرت چکار کنیم 

نگید اینو 😍 درسته سخته و متاسفانه خیلی شرایط رو بد کردن ولی واقعا لذت داره آدم بتونه یکی رو درمان ک ...

عزیزم ما حتی وقت نداریم عروسی بگیریم:)

موهای من ریخته شوهرمم داده کچل میشه از حجم فشار 😅باز من بهترم شوهرم روزی نیست شیفت سنگین نباشه💔

نمیدونم والا💅😂خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم ولی الان درس نمیخونم نمیدونم چه مرگمه حال داره بهم میخ ...

برنامه بریز 

و انجامش بده

بعد حس خوبی نسبت به خودت پیدا میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج...