2777
2789
[QUOTE=360614609]چجوری فایل بسازیم میشه بیشتر بگید جالب شد[/QUOTپوشه پوشه کن ذهنت رو...همه تب ها رو ...

یعنی هر بار خوب بخونم ی پوشه ذهنی بسازم سریع بعد فقط مرور کنم؟

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
خواهش میکنم تو پزشکی جزوه نخونید فقط رفرنس، الان درکی ندارید چهار پنج سال دیگه گیر میفتید و اون موقع ...

خیلی لازم میشه اینا؟

که از الان خوب بخونم براشون...

کتاب آناتومی استادمون از رفرنس کم ندارد آخه

ولی بقیه درسا مثل فیزیولوژی،گایتون رو خریدم

جنین شناسی لانگمن خوبه؟

اللهم عجل لولیک الفرج...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا🫤در تعجبم از حرفای بعضیا 

من اصلااا آدم جزوه نیستم ولی حتی در دانشگاهای رنک جهانی دیدم خوندم مستقیم رفرنس پیشنهاد نمیشه و اونم روش خاص خودشو داره !بعد اینجا ...

Sam webster توی یوتیوببعدم اناتومی علوم پایه انقد فاجعس بعدش بالینی تر یادتون میدن اناتومی رو همراه ...

مرسی عزیزم

سخت تریم آناتومی فکرکنم اندام فوقانی و تحتانی باشه که برامون ترم یک گذاشتمش🥲🫠

اللهم عجل لولیک الفرج...
یادم رفته🫡😅

امکان نداره یادت رفته باشه همین یه ماه پیش انتخاب رشته کردین

سهمیه داشتی گلم؟😅

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

آها چقدر خوب که پایت قویه🔥نمراتت خیلیی خوبهفیزیک و زبان و زیست که قطعی ترمیم بزناما اگه حوصله داشتی ...

خودمم تو فکرش بودم ادبیات رو ترمیم بزنم و احتمالا عربی

آخه عربی انرژی خاصی ازم نمیگیره

از یازدهم میترسم وگرنه سلامتم ترمیم میزدم والا

ای خدا پارسال اصلا زمانی برای کنکور اردیبهشت نزاشتم حتی یه کنکور سالای قبلم تحلیل نکردم

زیستو 26 فیزیک حدود 40 شیمی 30 ریاضی 50 زدم ترازم شد 8200

سعی میکنم کارو تو اردیبهشت جمع کنم چون بعد اون زمانی نیست

مرسی که کمکم کردی

یا خدا🫤در تعجبم از حرفای بعضیا من اصلااا آدم جزوه نیستم ولی حتی در دانشگاهای رنک جهانی دیدم خوندم م ...

چی پیشنهاد میشه؟

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
یعنی منظورتون اینه مبحث به مبحث یه درس رو بخونیم؟؟

نه شاخه شاخه

از بالا به پایین: آناتومی»»»»تنه»»»»بون»»»»ریب»»»»تعداد»»»»»اوریجیین اینسرشن»»» خونرسانی»»»عصب دهی

هر کدوم ازین شاخه ها دوباره ده ها زیر شاخه میشن، مثلا ریب تعدادش ان تاست، ناودان عروقیش کجاست؟ شریان بالاست یا پایین، اوریجین شرائن چیه

لکچریو ببین مگه ترم ۱ چه اناتومی دارین؟۴۰ صفحه شوخیه اناتومی ما حداقل ۳۰۰ صفحه بود هر ترم

آناتومی اندام فوقانی و تحتانی

برای یه جلسه عملی ۴۰ صفحه باید بخونم

در کل ۴۰۰ صفحه است🫡🥲

اللهم عجل لولیک الفرج...