2777
2789
عزیزم بیا این بحث و ادامه دار نکنیمخداروشکر بخیر گذشت ترازا و کنکور و رتبه ها بیشتر تراز سیوی ها حق ...

آره اوکی😅

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

سلام خوبین ؟ منم میخام پزشکی بخونم ولی ریاضیم خیلی قوی نیست اگه درس های دیگه درصد بالا بزنم برم پزشک ...

سلام عزیزم مرسی خوبم

دانشگاه فکرنکنم چیزی به اسم ریاضی داشته باشیم

و زیاد مربوط باشه بهش

نگران نباش اصلا

اگرم داشته باشیم شاید آمار باشه

کلا خودتو درگیر اینا نکن 

اللهم عجل لولیک الفرج...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنگ این کشور رو عقب ننداخت سهمیه های جانبازا و شهدا مارو عقب انداختتو همه ارگان ها سهمیه دارا پیش ت ...

متاسفانه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

منطقه ۲

با این تراز تو منطقه دو اینکه نیم ۱ قبول شدی خیلی جالبه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

هم ظرفیتارو بالا بردن هم بومی بود عزیزم

آره میدونم تعهدی کلا پذیرشش بومیه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

و اینکه تو هر استانی این اتفاق نمیوفتادما سیستان بلوچستانیم

آره درسته

موفق باشی

من ارشد مامایی دارم

جواب سوال مربوط به زنان میدید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن