مهریه ربطی به طلا یا کادوهای دیگه نداره۰ کادو قابل برگشته اگه فاکتور طلاهارو داشته باشن میتونن پس بگیرن
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی فاکتور نیست هر کدوم از طرفین باید شاهد داشته باشن . مثلا شما شاهد میبرین و قاضی قران میده و دست میذارن و باید قسم بخورن . وقتی اون گرفته آبا همچین شاهدی داره که بیاد و اینطور قسم بخوره ؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
پس شما شاهد دارید که دادین دیگه . همونا رو دادگاه احضار میکنه برای شهادت . نگران نباش . عروستون احتمالا برای ترسوندن شما اینطور میگه وگرنه اگه ادعای دروغ بکنه و ثابت بشه دروغ گفته جرم هست
وقتی دادگاه مهریه تشکیل شد برادرت حتما شرکت کنه و بگه طلاهای مهریه رو داده و شاهد هم داره و اسم شاهدها رو بگه . دیگه با نظر قاضی هست
پس شما شاهد دارید که دادین دیگه . همونا رو دادگاه احضار میکنه برای شهادت . نگران نباش . عروستون احتم ...
داداشم هیچی نداره مهریه بده حالا این خانم رفته تو کلک تا از بابا بکشه برای همین همچین ادعایی کرده شما مطمین هستید که اگه ما مدرکی نداشته باشیم باید شاهد ببریم