2777
2789
عنوان

بچه ها پاهام چرا اینجوری شده

776 بازدید | 58 پست

چند روزه داخل کشاله رانم این شکلی شده و هی داره زیاد تر میشه و خیلی خارش داره! 

عکس اینترنتیه ولی مال خودم کاملا شبیه اینه فقط تعدادش بیشتره و هی داره وسیع تر میشه و پیشروی میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بری ماما چون یا حساسیته یا ممکنه چیز دیگ یی باشه

واقعا باید برم پیش ماما؟ آخه ان شاءالله فردا میرم پیش متخصص زنان ،یعنی بهش نشون بدم؟

واقعا باید برم پیش ماما؟ آخه ان شاءالله فردا میرم پیش متخصص زنان ،یعنی بهش نشون بدم؟

اره چون بایدنشونش بدی ممکنه یه چی غیر از حساسیت باشه😬

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

زگیل تناسلی منظورته؟؟

زگیل فقط تو ناحیه تناسلی درنمیاد ک عزیزم حتی دست و صورت هم درمیاد ولی نه کلی بود

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

چ ربطی به ماما داره؟برو متخصص پوست

چون سمت کشاله ران هست باید بره ک نشونش بده من قبلا اینطور شدم البته کهیر زده بودم رفتم ماما برام دارو نوشت

زگیل فقط تو ناحیه تناسلی درنمیاد ک عزیزم حتی دست و صورت هم درمیاد ولی نه کلی بود

آخه میگن زگیل برای روابط متعدده!!! یعنی همه میگیرن؟

چون سمت کشاله ران هست باید بره ک نشونش بده من قبلا اینطور شدم البته کهیر زده بودم رفتم ماما برام دار ...

خوب شدی؟

آخه میگن زگیل برای روابط متعدده!!! یعنی همه میگیرن؟

مورد اولش اینه مورد بعدیش بخاطر بهداشت هست رعایت بهداشت کمتر هم هست و رفتن ب استخرای عمومی(بهداشت اون محیط کثیف باشه البته) چون ناقله و اگ کسی داشته باشه یکی دیگ هم ازش میگیره

دوستم تو استخر گرفت زیربغلش در اورد

چون سمت کشاله ران هست باید بره ک نشونش بده من قبلا اینطور شدم البته کهیر زده بودم رفتم ماما برام دار ...

خب هرجای بدن که مربوط به پوست باشه میشه متخصص پوست و مو

کهیر هم جزو تخصصشون هست

حالا خدا رو شکر ک خوب شدی