2777
2789
عنوان

شوهرتون با بچه هاتون بدرفتار میکنه

329 بازدید | 15 پست

میدونم که نباید از بچه دفاع کنم پیش شوهر ولی اخه شوهر من دیگه شورشو دراورده....

نشد یه بار سر سفره با دختر ۹سالمون دعوا نکنن...

یا شوخی میکنن میشه دعوا یا بهش خیلی بد تذکر میده چرا اینجوری میکنی قهر میکنه و میره...اصلا مثل آدم رفتار کردن خیلی براش سخته....

الان باز سر صبحانه سر هیچی دعوا مرافه...آخرش چقدر سکوت کنم...میگم خب تو چها و پنج سالته..حرفی که بارها زدی ،برخوردی که بارها کردی،شوخی که بارها کردی بچه رو لج بازتر و عصبی تر میکنه چرا تکرار میکنی؟اقا ناراحت شدن که چرا پیش بچه حرف زدی..

میگم خب بچه خونه نیست حرف زدم ،سکوت کردن اصلا تو خوشت میاد ازار و اذیت من چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من همینجوریه مامانم جوابشو میده والا ک خواهرم ۲۵ سالشه همچنان عوض نشده

بخدا پیر شدم...فقط هم نفرین میکنم مادرشوهر و پدشوهر بیشعورمو که همچین آشغالی تربیت کردن

من شوهرم خیلی با بچه هام خوب صحبت میکنه .عزیزم جلو بچه تذکر نده هر از چند روز بهش یادآوری کن ک دخترمون تو سن حساسیه نباید سرب سرش بذاری شوخی ای بکن ک تهش ب ناراحتی نکشه ..اینو مرتب تو گوشش فرو کن بعضی مردا دیر عاقل میشن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بخدا پیر شدم...فقط هم نفرین میکنم مادرشوهر و پدشوهر بیشعورمو که همچین آشغالی تربیت کردن

بابای من اینقدر سمه 

من ورزشکار حرفه ایی ام خب قبلا لاغر بودم با باشگاه خودمو توپر کردم و عضله سازی و اینا 

بابام سر  سفره نهار دستشو میندازه رو شونه ام  

گردنمو وجب میکنه در حالی ک دارم نهار میخورم 

بعد بازومو دستشو حلقه میکنه 

میگه چقدر عضله ساختی خیلی گردن کلفت شدیاا 

خب این شوخی برای بار اول اوکیه ولی هر غذا کوفت میکنه به من 

شاید باورت نشه ولی جامو سر سفره عوض کردم

بابای من اینقدر سمه من ورزشکار حرفه ایی ام خب قبلا لاغر بودم با باشگاه خودمو توپر کردم و عضله سازی و ...

آخی . بعضیا بلد نیستن شوخی کنن ب دل نگیر

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
آخی . بعضیا بلد نیستن شوخی کنن ب دل نگیر

من دیگه اخلاقشو میدونم ولی جنبه رو مخ بودنشو میگم 

یا خیلی رندوم میاد راجب حجاب و عفت و پاکی و اینا منک نصیحت میکنه 

میگم مرد حسابیییی رها کن من دیگه به سن قانونی رسیدم نهضت تربیت تو تمام شده

من شوهرم خیلی با بچه هام خوب صحبت میکنه .عزیزم جلو بچه تذکر نده هر از چند روز بهش یادآوری کن ک دخترم ...

میگم بهش...بهش برهم میخوره که به من نگو من خودم یه پا روانشناسم ولی بازم نمیدونم مخصوصا صبح ها چه مرگشه میشه...

البته اینم بگم ببخشید شوهر من تقریبا هرشب درخواست رابطه داره...دیگه من از بهار فهمیدم تمور دارم تو رحمم و رحمم رو دراوردم و واقعا دیگه هرشب رابطه در توانم نیست...یعنی دلیل اصلی بیماریم هم احساس میکنم همین هرشب رابطه بود. احساس میکنم رفتار بدش هم از اینه

میگم بهش...بهش برهم میخوره که به من نگو من خودم یه پا روانشناسم ولی بازم نمیدونم مخصوصا صبح ها چه مر ...

اخ اخ  دقیقا مردا وقتی رابطه نداشته باشن وحشی میشن حالا ب ی طریقی دلشو بدست بیارک اعصابش آروم بشه 

بابای من اینقدر سمه من ورزشکار حرفه ایی ام خب قبلا لاغر بودم با باشگاه خودمو توپر کردم و عضله سازی و ...

اخه جالبه من هرچقدرر با دخترم هم حرف میزنم که توروخدا حرص نخور اهمیت نده بهش...بازم بیچاره پر پر میزنه...خیلی دلم میسوزه که یه پدر انقدر به دخترش حرص بده برا هیچوی

اخ اخ دقیقا مردا وقتی رابطه نداشته باشن وحشی میشن حالا ب ی طریقی دلشو بدست بیارک اعصابش آروم بشه

ده سال عمرم فقط به خاطر روی خوش نشون دادنش تحمل کردم.ولی بخدا که هرشب خیلی زوره....اصلا منی که عاشق رابطه بودم .متنفر شدم از رابطه...حسرت خواب سر چشب چرا باید بمونه رو دل من....نگاه میکنم به زنای دیگه..هیچ زنی در حد من خونه ی شوهر اسیر نیست بخدا..همه تو کیف و خرید و حداقل دیگه یه شب درمیون خواب رو دارن

اخه جالبه من هرچقدرر با دخترم هم حرف میزنم که توروخدا حرص نخور اهمیت نده بهش...بازم بیچاره پر پر میز ...

منم همینم واقعه مامانم هرچی میگه اهمیت نده 

ولی اعصابم خورد میشه 

متاسفانه افرادی مثل شوهر شما و بابا من 

خودشون خودشونو بی احترام میکنن 

الان بچه اتون کوچیکه پس فردا ک بزرگ بشه واکنش بد نشون میده به کاراش بعد بابا عصبانی میشه میگه میزنمت فلان میکنم 

باز ی جایی به بعد زدنم دیگه  کاری از پیش نمیبره 

میدونی چی میگم دیگه 

کاش جلوی رفتاراشو بگیری

منم همینم واقعه مامانم هرچی میگه اهمیت نده ولی اعصابم خورد میشه متاسفانه افرادی مثل شوهر شما و بابا ...

یعنی خیالم تخته این مرد ادم بشو نیست..خدا مادرشو لعنت کنه ان شالله