2777
2789
عنوان

تجربی تیزهوشان

107 بازدید | 8 پست

رشتم تجربی تیزهوشان هست ولی میخولم امسال برم انسانی؛چند بار با این موضوع تاپیک زدم کسی جواب نداد.حتی یکبار گفتم انسانی ام بنظرتون آینده خوبی دارم؟بازم کسی جواب نداد...

بنظرتون از تجربی برم انسانی ضرر میکنم؟

بنظرتون فامیل و...نمیگن کم آورده؟دختر خالم پزشکه،دختر دایی داروساز،دختر عمم فیزیوتراپی و دختر عموم هم دامپزشکی میخونه...پسر ها هم بیشتر رشتشون ریاضی و انسانی بوده و تجربی هاشون هم به جایی نرسیدن.بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیو که خودت دوست داری با علاقه دنبال کن مطمئن باش موفق میشی

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

سلام عزیزدلم

به نظر خودت این افکار بخاطر فشاری که اول سال بهت اومده هست یا نه کلا علاقت تجربی نیست؟

بچه های تجربی کلا دو سه ماهه اول سال تحصیلی شون به فکر تغییر رشته میفتن چون حس میکنن نمیتونن درس رو هندل کنن اما بعد امتحان نوبت عادت میکنن

اما اگه فکر میکنی دیگه نمی‌خوای اون درس ها رو بخونی و حتی اگه پزشک هم بشی باز با علاقه کار نمیکنی پس تغییر رشته بدی بهتره و در این صورت حرف هیچکس برات مهم نباشه چون آینده توعه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چرا میخوای بری انسانی؟اگ فکر میکنی اسونه ک سخت در اشتباهی..انسانی ها هشت الی نه تا کتابو باید کنکور بدن. کتابای تخصصیشون بیشتر از تجربیه و منی ک تجربیم چیزی ک تو مدرسه میبینم اینه ک هرروز دو الی سه تا امتحان میدن

اگ بحث علاقته که باید بگم فقط علاقه خالیو درنظر نگیر..چیزای دیگم درنظر بگیر.مثلا اینک رشته ی تجربی بازار کاررشته هاش بهتره یا انسانی و...

البته رقابت تو رشته تجربی بیشتر از انسانیه ولی انسانی از تجربی اسونتر نیست

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است