shichkas مدیر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 عنوان تایپ شخصیتی entp | مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 136 پست کلا دور و برتون entp یا entj دیدید؟چجور ادمیایین 1403/08/25 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 وای دقیقا اصلا هیچی و نمیشه فهمید از ما بقیه روهم خیلی راحت کنار میزاریم آره نمیشه ولی خوب من فهمیدم آدمی که ارزششو داشته باشه رو اصلا نمیذاریم کنار ...در واقع آدمایی که سو استفاده گرن رو میذاریم کنار ،آدمهایی که سودی ندارن و دارن وقتمونو تلف میکنن ...من نمیفهمم این کجاش اشتباهه ؟😆😂
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 نمیدونم نشونه ی چیه اینو منم نمیفهمم راستش 🥴آخه همه ی entp ها تو جزئیات که شبیه هم نیستن ...الان دا ... اره بین خودتون هم تفاوت هستفک کنم اون ابرازگر نباشه خیلیولی یه چیزی...اینکه بامن راجب روزمریگش یا یه سری چیزای عمیق حرف میزنه ینی صمیمی عه؟
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 اتفاقا شنونده خوبی نیستن خیلی هم مغرورن فکر میکنن همه مشکل دارن خودشون خوبنحتی اگه حرفاتو بشنون عکس ... قکر کنم من تنها entp ای باشم که برعکسم تو این مورد 😂ملت حرفاشونو برا من میزنن 🥴
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 آره نمیشه ولی خوب من فهمیدم آدمی که ارزششو داشته باشه رو اصلا نمیذاریم کنار ...در واقع آدمایی که سو ... اره چیز بدیم نیست منطقیه
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 اوکی یروز یاد حرفام میفتی هنوز کم سنی؟؟ 19 سالمه
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 آره نمیشه ولی خوب من فهمیدم آدمی که ارزششو داشته باشه رو اصلا نمیذاریم کنار ...در واقع آدمایی که سو ... خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگنمن خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم تازه هیچ وقتم هیشکی درک نمیکنه مارو😭ینی ارزو مونده ب دلم ی بار یکی بفهمه چی میگم شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 اره بین خودتون هم تفاوت هستفک کنم اون ابرازگر نباشه خیلیولی یه چیزی...اینکه بامن راجب روزمریگش یا یه ... اره فرق هست میتونه صمیمی نباشه ...من خودم یه مدت اینجوری بودم و تقریبا هستم که با آدمی که صمیمی نیستمم راحت برخورد کردم و موجب سو تفاهم شدم 🥴و باعث آزار کسی که دوستش داشتم ...بذار زمان بگذره بابتش ...ادامه دار طولانی بشه نشونه ی خوبیه ...اگه بیشتر از سه ماه باهات اینجوری باشه ،نشونه ی خوبیه
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 منطق که هیچی ...من خودم همه چیزمو پیش هر کسی نمیگم بعدشم پشیمونم صدمو که مدتهاست نمیذارم برای کسی 🥴 هعی ،سختتون نیست ؟ و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
caligula عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 17192 یچیزی که از entp های اطرافم دیدن اینه که خیلی تلاش میکنن خفن بنظر برسن
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگنمن خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم ... یه خورده مرموزید اخه زمان بدین طرف شمارو بشناسه درک میکنه
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 یچیزی که از entp های اطرافم دیدن اینه که خیلی تلاش میکنن خفن بنظر برسن هستن اخه واقعا
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگنمن خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم ... آره واقعا مسخره ،شاید به شوخی یه چیزیو میگم و میخندم ولی من بابت خودمم همینم 😂اینجوری شدید نیست ...
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 یچیزی که از entp های اطرافم دیدن اینه که خیلی تلاش میکنن خفن بنظر برسن دقیقا و همه هم نظرشون اینه همون احمقی ک همش جیغ میزنه😭😂 شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 هعی ،سختتون نیست ؟ چرا دیگه ...کلا سبک زندگیم یه جاهایی آزارم میداده
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 اره فرق هست میتونه صمیمی نباشه ...من خودم یه مدت اینجوری بودم و تقریبا هستم که با آدمی که صمیمی نیست ... درسته...خیلی وقته اخه ما باهم دوستیم دعوا هم نشده کنیمیه بار اصن مستقیم گفت از خانوادم بیشتر بهت اعتماد دارم ولی این برا دو سال پیشه