2777
2789
وای دقیقا اصلا هیچی و نمیشه فهمید از ما بقیه روهم خیلی راحت کنار میزاریم

آره نمیشه ولی خوب من فهمیدم آدمی که ارزششو داشته باشه رو اصلا نمیذاریم کنار ...

در واقع آدمایی که سو استفاده گرن رو میذاریم کنار ،آدمهایی که سودی ندارن و دارن وقتمونو تلف میکنن ...

من نمیفهمم این کجاش اشتباهه ؟😆😂

نمیدونم نشونه ی چیه اینو منم نمیفهمم راستش 🥴آخه همه ی entp ها تو جزئیات که شبیه هم نیستن ...الان دا ...

اره بین خودتون هم تفاوت هست

فک کنم اون ابرازگر نباشه خیلی

ولی یه چیزی...اینکه بامن راجب روزمریگش یا یه سری چیزای عمیق حرف میزنه ینی صمیمی عه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شنونده خوبی نیستن خیلی هم مغرورن فکر میکنن همه مشکل دارن خودشون خوبنحتی اگه حرفاتو بشنون عکس ...

قکر کنم من تنها entp ای باشم که برعکسم تو این مورد 😂

ملت حرفاشونو برا من میزنن 🥴

آره نمیشه ولی خوب من فهمیدم آدمی که ارزششو داشته باشه رو اصلا نمیذاریم کنار ...در واقع آدمایی که سو ...

خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگن

من خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم 

تازه هیچ وقتم هیشکی درک نمیکنه مارو😭

ینی ارزو مونده ب دلم ی بار یکی بفهمه چی میگم 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اره بین خودتون هم تفاوت هستفک کنم اون ابرازگر نباشه خیلیولی یه چیزی...اینکه بامن راجب روزمریگش یا یه ...

اره فرق هست 

میتونه صمیمی نباشه ...

من خودم یه مدت اینجوری بودم و تقریبا هستم که با آدمی که صمیمی نیستمم راحت برخورد کردم و موجب سو تفاهم شدم 🥴و باعث آزار کسی که دوستش داشتم ...

بذار زمان بگذره بابتش ...ادامه دار طولانی بشه نشونه ی خوبیه .‌‌..

اگه بیشتر از سه ماه باهات اینجوری باشه ،نشونه ی خوبیه 

منطق که هیچی ...من خودم همه چیزمو پیش هر کسی نمیگم بعدشم پشیمونم صدمو که مدتهاست نمیذارم برای کسی 🥴

هعی ،

سختتون نیست  ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگنمن خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم ...

یه خورده مرموزید اخه زمان بدین طرف شمارو بشناسه درک میکنه

خدایی بعضیا دیگ خیلی از ما بد میگنمن خودم هیچ وقت ی ادمو مسخره نمیکنم یا دیگ اونقدم بی احساس نیستیم ...

آره واقعا 

مسخره ،شاید به شوخی یه چیزیو میگم و میخندم ولی من بابت خودمم همینم 😂اینجوری شدید نیست ...

یچیزی که از entp های اطرافم دیدن اینه که خیلی تلاش میکنن خفن بنظر برسن

دقیقا 

و همه هم نظرشون اینه همون احمقی ک همش جیغ میزنه😭😂

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اره فرق هست میتونه صمیمی نباشه ...من خودم یه مدت اینجوری بودم و تقریبا هستم که با آدمی که صمیمی نیست ...

درسته...

خیلی وقته اخه ما باهم دوستیم دعوا هم نشده کنیم

یه بار اصن مستقیم گفت از خانوادم بیشتر بهت اعتماد دارم ولی این برا دو سال پیشه