2777
2789

ینی چی😐😐منظورش چی بود مث اسکلا اومده میگه ببخشید زیاد نگات میکنیم منم میگم خب نکنین میگه باش چشم

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

عجب احمقایی پیدا میشن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب احمقایی پیدا میشن

ینی چی چرا اومدی میگی خب نگاه نکن

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

از این اوسکلای خیابونی

یه بار یه اکیپ بودن

قشنگ هر دختری رد میشد سرتاپاشو رصد میکردن بعد قشنگ مشخص بود راجب دخترا پروژه راه می انداختن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

🤣🤣🤣🤣

خدایی ینی چی

از این اوسکلای خیابونییه بار یه اکیپ بودنقشنگ هر دختری رد میشد سرتاپاشو رصد میکردن بعد قشنگ مشخص بود ...

این همسایمونع من کلید نداشتم پشت در بودم هی با دوستش ک یبار پیشنهاد داد میومد ویراژ میداد بعد خودش اومده اینو میگه

این همسایمونع من کلید نداشتم پشت در بودم هی با دوستش ک یبار پیشنهاد داد میومد ویراژ میداد بعد خودش ا ...

خب پس 

حتما میخواسته چیزی بگه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خب پس حتما میخواسته چیزی بگه

چی