2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی هست تجربه رنگ کردن ابرو داشته باشه🥲🩷🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 23 پست
رنگ ابرو بدون آمونیاک گزینه بهتریه اما در کل با رنگ های معمولی هم میشه اینجوری نیست که با یبار رنگ ک ...

سوال منم جواب میدی سیسی

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵

رنگ ابرو و اکسیدان ۶یا۳درصدبعد رنگ رنگ رو از ابرو برداشتی و شستیسر گوش پاک کن رو به روغن زیتون یا ر ...

سوال منم جواب میدی سیسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم کدوم سوال؟

گفتم من ابروهام مشکیه طبیعی هست امروز رنگ شارکول پایه ۸ خریدم با اکسیدان ۶ درصد اندازه دوسانت رنگ ریختم اکسیدان هم چشمی ریختم تقریبا ی بند انگشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم رو ابرو هام ولی اصلا رنگ خاصی نگرفت 

نسبت رنگ و اکسیدان چقدر باید باشه و مدت زمانش که رنگش درست در بیاد😭😭؟میخوام روشن باشه هر چی بیشتر بمونا روشن تر میشه یا تیره تر

تورو خدا یکی منو هم راهنمایی کنه ابرو هاپ مشکی طبیعی هست امروز رنگ شارکول پایه ۸ گذاشتم با اکسیدان ۶ ...

مگه پریود بودی؟تو پریودی رنگ نمیگیره معمولا 

یا حنا گذاشته بودی قبلش رو؟ 

پایه ۸ زیاده پایه ۴ ۵ من میزارم معمولا 

اکسیدان کمتر بریز مثلا ۱ واحد اکسیدان ۲.۵ یا ۳ واحد رنگ 

تورو خدا یکی منو هم راهنمایی کنه ابرو هاپ مشکی طبیعی هست امروز رنگ شارکول پایه ۸ گذاشتم با اکسیدان ۶ ...

از سلامت رنگ و اکسیدان از نظر تاریخ مطمئن شو 

و برای روشن شدن ابرو هم زمان زیاد لازم نداری در حد دو ساعت 

از یه برند دیگه استفاده کن عزیزم ،نهایت رنگ ابرو تو یک ربع باز میکنه 

کرم اگه میزنی دور ابروهات، دقت کن روی ابرو رو کرم نزنی ،باعث میشه رنگ نگیره 

اگه با رعایت همه این موارد که گفتم رنگ ابرو نگیره ،باید با مواد خفیف دکلره ملایم کنی ،و بعد رنگ اصلی ،استفاده بشه 

بعضیا رنگ دونه ابروهاشون خیلی قویه ،باید با دکلره ملایم ،به رنگ دلخواه برسن