2777
2789
عنوان

شوهرم اعتیاد به دیدن فیلم های مستهجن داره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 44 پست
عه چه خوب. اسنپ داره؟ چطور ندیدم تاحالا

خوب بگرد تا پیداش کنی کمی گیج کننده است 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنی امیدی هست؟🥺🥺

چون گفته فن جدید حرکت جدید 

نماز میخونه؟؟ مقید هست؟؟ راهکار دینی بدم؟؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باهاش صحبت کردی؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خب دوباره میریزه. به روش بیارم یا نه؟

خواستی صحبت کنی دعوا نکن باهاش 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

چون گفته فن جدید حرکت جدید نماز میخونه؟؟ مقید هست؟؟ راهکار دینی بدم؟؟

والا قبلا میخوند. الانم جلو من میخونه ولی احساس میکنم سرکارش نمیخونه. آره بده. مقید که اگه بود نگاه نمیکرد ولی خب تم مذهبی داریم

واقعا دیگه خسته شدم. همیشه باید یه چیزی باشه که اذیتم کنه. ماه پیش سر اینکه پول نتش ۵۰۰ تومن شده بود دعوای بدی کردیم. میگفت فیلمای طنز رو میزارم و کارمو میکنم. نگاه نمیکنم. 

والا قبلا میخوند. الانم جلو من میخونه ولی احساس میکنم سرکارش نمیخونه. آره بده. مقید که اگه بود نگاه ...

چیزای ک فکر میکنی فکرشو میبره اون سمت ها منهدم کن منظورم قندشکن نیست چون دوباره نصیب میکنه حذف قندشکنش کار خودشه در مرحله بعدی ‌. 

چیزای ک تو میدونی مثلا یه لباسی یه حرف خاصی ممکنه یه حرف باعث این انحرافات بشه .مثلا ماشین بگی ماشین حین فلان مخش میره اونور نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه 

باید احادیث در مورد استمنا دربیاری براش بخونی تا یواش یواش قبح گناه براش آشکار بشه. 

مرحله بعدی اگه خوب پیش رفت باید چندتا ذکر رو اون بگه مثلا ذکر لاحول 

یا مثلا صبح دست راستش بذار رو قلبش هفتاد بار یا فتاح بگه 

این خیلی موثره منتها باید خودش بخواد 

اگه درستش کنی خیلی مجاهدت کردی 

چیزای ک فکر میکنی فکرشو میبره اون سمت ها منهدم کن منظورم قندشکن نیست چون دوباره نصیب میکنه حذف قندشک ...

نه در این حد گوش نمیکنه. اهل ذکر نیست. نماز به زور . حرمم دوست داره. ولی هربار براش حدیث میگم یا یه چیز مذهبی تعریف میکنه بی تفاوت ترینه

نه در این حد گوش نمیکنه. اهل ذکر نیست. نماز به زور . حرمم دوست داره. ولی هربار براش حدیث میگم یا یه ...

همون دکتر ساینا یا اسنپ دکتر گیر بیاد 

اگه نشد دیگه بیخیال شو و تکلیفی نداری 

چون ادامه بدی بدتر میشه و ممکنه حریم شخصیش رو ببره بیرون از خونه.