2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3959 بازدید | 133 پست
اسی نمیگم حق باهات نیست اما من خودم بابام چندروزه حالش بده بیمارستانه بخدا اینقدر فکرم درگیره اینقدر ...

بخدا منم همش پیگیر حال مادرش بودم 

هیچی هم نگفتم ک نرو  

هیچی اصلا.

فقط بعد سه هفته رفتارش جلو خواهرش اصلا درست نیست

بخدا منم همش پیگیر حال مادرش بودم هیچی هم نگفتم ک نرو هیچی اصلا.فقط بعد سه هفته رفتارش جلو خواهرش ا ...

درسته درکت میکنم بخدا من حال خودمم ندارم 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی آنژیو سادس منم همینو میگم من خودم ی بیماری خود ایمنی دارم اصلا نباید ناراحتب بهم وارد شه اتفاقا ی ...

استرس به خودت نده اذیت میشی اگه ناراحت میشی از رفتارش برو خونتون یکم باهاش سر و سنگین باش

منم بودم چوب تو آستینش می‌کردماتفاقا تو همچین شرایطی مردا خونه رو خالی تر و شرایطو بهتر می‌بینن برا ...

اصلا خیلی بدم اومد دیشب پشتشو‌کرد سمت من خوابیذ 

منم عین  کصخلا فس فس گریه کردم🤦🏼‍♀️

استرس به خودت نده اذیت میشی اگه ناراحت میشی از رفتارش برو خونتون یکم باهاش سر و سنگین باش

برم بدتر میشع مامانم میفهمه 

من معمولا بخث و دعوا رو به مامانم بروز نمیدم 😔

بعد ی دو‌سه ساعت دیگ مامانس مرخص میشه میاد

رفته کارای ترخیص و‌بکنع

ی آنژیو سادس منم همینو میگم من خودم ی بیماری خود ایمنی دارم اصلا نباید ناراحتب بهم وارد شه اتفاقا ی ...

آنژیو درست عمل راحتیه . اما طرف مشکل داشتن که آنژیو کردن.. مریض بودن...

انشاالله خدابهتون سلامتی بده... با خودت کارکن (مخصوصا میگیمریضی خود ایمنی دارین) خودت دو دسته خودتو نابود نکنی 💕

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
برم بدتر میشع مامانم میفهمه من معمولا بخث و دعوا رو به مامانم بروز نمیدم 😔 بعد ی دو‌سه ساعت دیگ مام ...

اشکال نداره خودت ناراحت نشون نده که همه بفهمن شاید فکرش درگیر مادرش بوده که اینطوری کرده 

ولی من اینو هیچ وقت نفهمیده ام چرا پیش مردا گریه می کنه خیلی راحت میگیرن می خوابن  

مگه چون شوهرت ب خانوادش میرسه قراره تو چیزی بگی؟ بابا اصلا شما هنوز تو عقدین و اینجوری میکنی وای بحال پس فردات. انتظارداری بعدچندسال شوهرت بیاد بگه از این به بعدتوروبیشترازپدر مادرم دوس دارم و دیگه کارای پدرمادرمونمیکنم تمام. درصورتی ک این حرفو بزنه بازم اشتباهه. مردمم میگن چ عروسی؟ ، اونا هم واقعیتو نمیدونن فقط ظاهرو میبینن. مادرش قلبش ناراحته ولی باید ب تو توجه کنه تا خوشحال شی. دقیقا باید چیکارکنه؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من خیلی حساسم اشکم دم مشکمه شب اینقد گریه کردم چشام باد کزده☹️

حساس بودن زیاد ایراد خیلی بزرگیه که همه ی دعوا ها و فتنه های زندگی ازهمین حساس بودن ،اول راهی یک حساسیت رو مدیریت کن تا آجرهای اول رو درست بچینی تا ثریا راست بری وگرنه بلا از زندگیت به دور باشه برعکس میشه عزیزم 

درست رفتار کردن در قبال همسر و خانواده همسرت رو بیاموز تا خسارت نبینه زندگیت،با گفتن حساسم حساسم دست خودم نیست خراب نکن روزهاتو،اینا همش اکتسابی و راحت میتونی مدیریتش کنی

مگه چون شوهرت ب خانوادش میرسه قراره تو چیزی بگی؟ بابا اصلا شما هنوز تو عقدین و اینجوری میکنی وای بحا ...

نه من اصلا همچین حرفی نزدم 

ما کلی مشکلات بیشتری تو زندگیمون داریم ولی خونوادش هیچی کمک نکزدن 

ی پسر‌دیگ دارن راه ب‌راه ازشون پول میگیره

ولی شوهر من کلی به خونوادش کمک می‌کنه الانم 

من هیچی نگفتم اصلا ی بارم نگفتم کمک نکن بهشون هیچی. 

ولی دیگ‌ی توجه چیه ک‌نمیتونه انجام بده مادرش دو‌سه روز دیگ کلا خوب میشه. من خودم بیماری خود ایمنی دارم حرص و ناراحتی برای من خوب نیس اینو ک‌میشه درک کرد