2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3959 بازدید | 133 پست
اشکال نداره خودت ناراحت نشون نده که همه بفهمن شاید فکرش درگیر مادرش بوده که اینطوری کرده ولی من اینو ...

از بس سنگ دلن بعد تو دوران دوستی میگقت من طاقت گریتو ندارم جون عمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال. مگه آنژیو چیه؟ 

فکر میکنم کار خاصی نباشه.

به نظرم شوهره زیادی ناز و ادا درآورده.

من حق رو به اسی میدم.

اگر شوهرت حالش بد بود نباید شمارو می برد خونشون که بعدش بی محلی کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودش گفت بیا پیشم دلم برات تنگ شده خودمم دلم براش تنگ شده بود سه هفتس همو ندیدیم

خدایی خیلی خوبی من دوروزنبینمش پشت تلفن گریم می گیره یاروتلفن وقطع می کنه می یادمی گه این جوری راحت ترم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یه سوال. مگه آنژیو چیه؟ فکر میکنم کار خاصی نباشه.به نظرم شوهره زیادی ناز و ادا درآورده.من حق رو به ا ...

من دیشب از بس ذوق داشتم حموم رفته بودم موهامو خشک نکردم همون‌جوری اومدم خونشون بعد اینم اینجوری

والا سی و یک سالشه کارتون میبینه

باباالان پیرمردشم کارتون می بینه خودمم می بینم منظورم این بود اون ومی گفتی فضاعوض عوض می شد دلخوری ازبین می رفت مطمئنم اون ومی گفتی به جای خواب می گرفت توبغلش می چلوند

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نه من اصلا همچین حرفی نزدم ما کلی مشکلات بیشتری تو زندگیمون داریم ولی خونوادش هیچی کمک نکزدن ی پسر‌د ...

من شماروهم درک میکنم اماهرچیزی ب موقعش. والا تو هرکاری کنی باز اون کلا پدرمادرخودشوترجیح میده حتی خواهربرادرش. اگه تو ی موقعیت دبگه بود اره اما وقتی بحث مادرشه شایدم خیلی ناراحته نمیتونه توجه کنه دراین شرایط توجه روبزارکنار. دیگ نمیدونم چی بت بگم. فرض کن هزاربارم ک مقصرباشه اما وقتی مادرش مریضه حق با اونه حالا هرچی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من یه بار اینقدر گریه کرده ام داشتم می مرده ام بلند شده ام نگاهش کرده ام دیده ام خوابه

خیلی بدم میاد از این حرکت.

دیشب اینقد دماغمو صدا دادم از حرص که نخابه

😔 ههی

ناراحتی نداره که عزیزم ،خوشگلم با چندتا راهکار ساده ،تمرین ساده و تکرار همون تمرینها درست میشه،مثلا الان نامزدت اومد اصلا انگار نه انگار چیزی شده خیلی عادی و خوبدبرخورد کنه ،اون اتفاق قبل رو مثل آشغال بریز دور و اصلا بهش فکر نکن و تمام و بگو ازین لحظه به بعد،هروقتم یادت رفت ازونجایی که یادت اومد دیگه ادامه نده ،نگران نباش دختر خوب ❤