2777
2789
عنوان

سپاس هستم مامان رايان . دعاهاي شما معجزه كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 68 پست
آره غربالگريها رو انجام دادم و سر هر ماه هم كه دكتر خودم چكار مي كرد يك سونوي أضافه هم دو هفته به زا ...

به حق شيرخواره امام حسين بچت خوب ميشه سالم و سرحال مياد خونه مواظب خودت باش شيرت خشك نشه ازغصه 

الهي وربي من لي غيرك...
عزیزم دعاامیکنم بحق پنج تن بچه ت باسلامتی کامل بیادبغلت،،تودعاکن منوشووهرم زودترجداشیم،،مشکلاتمون.&n ...

عزيزم دعا مي كنم هرچي خير و صلاحيته همون برات پيش بياد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سپاس جان ایشالا به حق شش ماهه حسین بچت صحیح و سالم بیاد تو بغلت این شرایط واسه مادر خیلی سخته دکترای طب کودکان واقعا از زندگی ادمو نا امید میکنن پسرت پی ای سی یو بستریه؟

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

سپاس جان هیچوقت نمیگم دوسال پیش من جای شما بود ایشالا که هیچوقت شما جای من نباشی و بچت صحیح و سالم بیاد تو بغلت به حرف دکترا اعتماد نکن دوسال پیش دکتر شریف زاده که احتمالا اسمشو اونجا شنیدی به من خیلی حرفا زد مادر امیدش باید به خدا باشه نگران نباش

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

واسه منم دعا کن بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد دوسال پیش من بچمو تو اون بیمارستان تو اتاق ایزوله پی ای سی یو  از دست دادم فقط بخاطر سهل انگاری دکتراشون خدا واسه هیچ مادری نیاره اخلاقشون که صفر رسیدگیشون زیر صفر مواظب پسرت باش تند تند برو پیشش بزار قوت قلب بگیره

عزیزم خوشحالم که حالت خوبه.انشاالله به برکت این ماه عزیز سالم سالم و بزودی تو بعلت بگیریش و ببریش خو ...

عزيزم من و رايان و همسر و پسر بزرگترم محتاجيم به دعاهاي قشنگتون

دیروز که تاپیکتون رو خوندم خیلی دلم شکست از خدا خواستم کمکتون کنه خدا رو شکر الان که تاپیکتون رو خون ...

ممنون دوست عزيز همون طور كه گفتم دعاهاي شما معجزه كرد