2777
2789
عنوان

سپاس هستم مامان رايان . دعاهاي شما معجزه كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست
واسه منم دعا کن بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد دوسال پیش من بچمو تو اون بیمارستان تو اتاق ایزوله پی ای ...

به حق دل شكسته خودم و همسرم و دل نگران پسر بزرگترم كه نه ساالشه ولي كلي دعاهاي قشنگ ميكنه براي داداشش خدا ني ني تو برات حفظ كنه و زير سايه پدر مادر بزرگ بشه

به حق دل شكسته خودم و همسرم و دل نگران پسر بزرگترم كه نه ساالشه ولي كلي دعاهاي قشنگ ميكنه براي ...

بخدا اشک تو چشام جمع شد بخاطر دعای قشنگت بحق طفل شش ماهه حسین به حق ابروی خانوم فاطمه زهرا بچت زود مرخص بشه بیاد خونه کنار خانواده خوشبختش باشه خوب درکت میکنم عزیز دلم به اسم اعظم الله سال دیگ به این روزای سخت بخندی و راه رفتن بچتو بشینی تماشا کنی

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکررر 

به امید خدا سالم و سلامت میاد خونه زیر سایه شما و پدرش با ناز بزرگ میشه .

انشالله .

خدا هیچ پدر و مادری رو رنج‌دیده بیماری فرزند نکنه .

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
الهي آمين . ممنون . خدا دل تو رو هم شاد كنه انشااله 

سلام دوستم .حال گل پسرت بهتره؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
الهي آمين . ممنون . خدا دل تو رو هم شاد كنه انشااله 

عزیزم پسرت چطوره

اوردینش خونه ایشالا

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

سلام خدارو شكر يك هفته هست كه آورديم خونه والان روي پام تو خواب نازه . با اينكه باسنش بدجوري زخم شده و خون مياد چون تو آي سيو دير به دير عوضش كرده بودن و با گاز  زبر پاك كردن و همينطور رونش رو شكافتن تا از داخلش رگ بگيرن و چهارتا بخيه خورده چون ديگه از دست و پاش نتونسته بودن رگ بگيرن بازم خدا رو صد هزار مرتبه شكر كه زنده و سالمه و دارمش خدارو شكر كه موند و دلمون شاد شد . ممنون از پيگيري و دلسوزيتون.