2777
2789
آره به مرور زمان بدتر میشه با بالا رفتن سن گوشه گیر تر و تنها تر میشنو همش از جانب بقیه حس بی اعتما ...

کاش گوش بده بریم مشاور 

یک بار اول عقد رفتیم مشاور که به خاطر رفتار مامانم بهم ثابت کنه اون آدم بدیه در صورتی مشاور گفت دخترشه نگرانشه تو درست رفتار کن که از تو خیالشون راحت باشه وقتی برگشتیم گفت دیدی مشکل از من نبود مامانت مشکل داره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگم مامانش همینطورن خیلی مغرورن و کسی بگه بالا چشمتون ابرویه قطع رابطه میکنن

آره عزیزم تحقیق کنی بیشتر میفهمی بنده خدا ارث رسیده بهش 

اونم چه ارثی،حالا ناراحت نباش 

یه زبانبنده برات میفرستم بخون قبل از اینکه ازش بخوای برین مشاوره تا قبول کنه و بیاد و قبل از مشاوره به خود مشاور بگو علائم پارانوئید رو داره و تو خانوادشونم هست  این مشکل

اره میگم مامانش همینطورن خیلی مغرورن و کسی بگه بالا چشمتون ابرویه قطع رابطه میکنن

🌹زبانبند جهت بستن زبان شخص🌹

یک تکه نخ مشکی را در دست بگیرید و شروع به خواندن سوره یس کنید تا آیه ۲۷ من المکرمین

بعد نخ مشکی را ۷ گره بزن و به هر گره بگو بستم زبان فلان ( بن یا بنت ) فلان را نسبت به خودم

بعد از هفتمین گره سوره را تا آخر بخوان و بعد از پایان سوره آن نخ مشکی را زیر جسم سنگین مثل پایه میز یا کمد بگذارید.

این خیلی خوبه 

به اسم مادر بگو فقط

مرسی عزیزم از راهنمایت ممنونم🌹باشه ممنونم برام بفرست

منم از بس پسرم سرفه میکنه و حالش بده بالا سرشم دعا کن خوب بشه 🥲

امیدوارم زندگیت بهشت بشه

اگه بتونی هر روز دوتا سوره بخونی انرژی این دوتا سوره هم کمک کنندس برات

طلاق مزمل

منم از بس پسرم سرفه میکنه و حالش بده بالا سرشم دعا کن خوب بشه 🥲امیدوارم زندگیت بهشت بشهاگه بتونی هر ...

چشم عزیزم حتما انشاالله پسر گلت زودخوب بشه انشاالله همیشه سالم باشین هیچوقت غم نبینی همیشه در آرامش و خوشی زندگی کنی هر چی از خدا میخوای به دلت کنه🤲🌹