2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه همه رو میگه دشمنم هستن میخوان منو خراب کنن

احساس اینکه همه افراد قصد آسیب رساندن به او را دارند

شک به وفاداری دیگران

داشتن مشکل در کار کردن با دیگران

حساس بودن نسبت به انتقاد

عصبانیت سریع

کینه‌ای بودن

سرد رفتار کردن با دیگران

حسادت شدید

جدا شدن یا منزوی شدن از نظر اجتماعی

استدلالی و تدافعی بودن

در درک اینکه دچار اختلال هستند، مشکل دارند

نداشتن آرامش

اینا علائمشه ببین اینطوریه☝️

ببین زندگی با  هیچ مردی ارزش تحمل  اینهمه رنج و ستم رو نداره ...اگر تو زندگی باهاش داری اذیت میشی بزن به سیم آخر  یه دعوای درست حسابی باهاش بکن  بفهمه داره راستی راستی  از دستت میده خودشو جمع و جور میکنه

احساس اینکه همه افراد قصد آسیب رساندن به او را دارندشک به وفاداری دیگرانداشتن مشکل در کار کردن با دی ...

جرات ندارم بگم از فلان رفتارت ناراحت شدم شروع میکنه سرکوفت زدن بهم فحش دادن پای خانوادم وسط می کشه و باز بی حرمتی و فحش دادن

ببین زندگی با هیچ مردی ارزش تحمل اینهمه رنج و ستم رو نداره ...اگر تو زندگی باهاش داری اذیت میشی بز ...

اینکار و کردم کتکم زد گفت تو پشتم نیستی باید هرچی من میگم هر چی که هست قبول داشته باشی پشتم باشی

پارانوئید داره جدیدا زیاد شده بخاطرمشکلات زندگی تو هرنسلی هست ولی الان بیشتر شدهدارو داره باید ببریش ...

خدا کنه به حرفم تو این مورد گوش بده واقعا دارم اذیت میشم فشارخون بالا گرفتم از فشار زیاد

سرکار هم میره با همه دعوا میکنه حق به خودش میده باز یک مدت حتی نمیره بیکار خونه میمونه همش منتظره باباش براش کاری کنه 

خدا کنه به حرفم تو این مورد گوش بده واقعا دارم اذیت میشم فشارخون بالا گرفتم از فشار زیادسرکار هم میر ...

ببین اگه بپذیره مشکل روحی داره و قابل درمانه خیلی خیلی زندگیت بهتر میشه دارو میدن بهش و کم کم بهتر میشه

خودش هم خسته شده حتما از رفتاراش شایدم با خودش بگه چرا من با همه اینجوریم یا واقعا نفهمه

ولی تا موقعی که بفهمه مشکل از خودشه بت فکریش شکسته میشه ومیتونه با درمان بهتر بشه

۸ ساله همینطوره حس میکنم داره بدتر میشه

آره  به مرور زمان بدتر میشه با بالا رفتن سن گوشه گیر تر و تنها تر میشن

و همش از جانب بقیه حس بی اعتمادی دارن و فکر میکنن قصد آسیب دارن بقیه حالا اگه چند نفر این وسط با حس این درست از آب در بیان که بیشتر به حسش اعتماد میکنه ولی در کل مشکل شوهرت قابل درمانه اگه بپذیره مشکل از خودشه

ببین اگه بپذیره مشکل روحی داره و قابل درمانه خیلی خیلی زندگیت بهتر میشه دارو میدن بهش و کم کم بهتر م ...

نه قبول نداره میگه بقیه دشمنم هستن بدمو میخوان حتی یک مدت میگفت مامان بابام دشمنم هستن