2777
2789
عنوان

میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 25182 بازدید | 405 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چه فورمی عمل کردید؟ طبیعی یا نیمه فانتزی؟ نوک بینیتون گرد یا تیز؟چرا فکر می‌کنید افتاده شده م ...

من اصلا دوست نداشتم بینیم سربالا بشه تاکید کردم سربالا نباشه... حالا طبیعی عمل کردم میترسم دوباره بینیم افتاده بشه به نظرتون ممکنه؟! 

فقط خدا لعنت کنه اون دوست واشنا وفامیلی ک میزنه تو روت عیب بینیتو میگه ... ادمای نفهم بخدا ما خودمون میدونیم بینیمون خوب نشده نیاز نیس بگین. من انقدرر اینجوری حرف شنیدم ک حتی تو جمع گریه کردم یااینکه بعدش تا چندروز حالم خراب بوده 

اسی سلام

یه دکتر هست توی تهران خود پزشک ها و بچه هاشون قبولش دارن و میرن پیشش البته اونایی هم ک سطح مادیات بالایی داشته باشن هم بهش مراجعه میکنن

خودت هم میتونی بری نمونه عمل هاشو داخل مطب ببینی و باهاشون حرف بزنی 

فقط نرخ عملش بالاست جراحی هاش از ۱۵۰-۲۰۰ شروع میشه 

بچه ها ولی ی چیز دیگم اینکه من بار اول دماغم خوب بودا بار دوم حریص تر شدم خاسم بهتر شه بدتر کردم برا ...

دوست ام  سه بار عمل کرد   جاهلی خوب    هنوز هم ناراضی

اشتباه نکن      

اسی نمیدونم کدوم شهری ولی ترمیم اگه تهرانی دکتر باستانی 

تو رشت دکتر دادگری ودکتر شهبازی 

دکتر دادگری دکتر حوبیه فقط بد اخلاقه و دکتر شهبازی هم همه برای ترمیم میرن پیشش

پیش کس دیگه ای نرو عمل ترمیمی کار هر دکتری نیس هرچقد خوب باشه عمل ترمیمی یچیز دیگس 

ببخشید چه فورمی عمل کردید؟ طبیعی یا نیمه فانتزی؟ نوک بینیتون گرد یا تیز؟چرا فکر می‌کنید افتاده شده م ...

مدلش من فانتزی میخاسم ولی ن خیلی تابلو واس من تیز هس مشکلمم همینه تیز رو ب پایین