2777
2789
عنوان

میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 25183 بازدید | 405 پست
پ ولش کن من احساس میکنم شوهرم بدش میاد براهمین میخام برم وگرن خودم مشکلی ندارم با بینیم

چی میخوان این‌مردا از ما

جای روحیە دادنشونە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه ها ولی ی چیز دیگم اینکه من بار اول دماغم خوب بودا بار دوم حریص تر شدم خاسم بهتر شه بدتر کردم برااین افسوس میخورم بیشتر هم اینکه ازکجا معلوم بار سوم بدتر ازالان نشه چون خیلیارو دیدم افتضاحه دماغشون اگ اینبار بدتر شد چی هی باید عمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ولی ی چیز دیگم اینکه من بار اول دماغم خوب بودا بار دوم حریص تر شدم خاسم بهتر شه بدتر کردم برا ...

نە عزیزم

دکتر خوب بری مطممممئنا بهترش میکنە

ب شرط پیدا کردن دکتر خوب

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

چی میخوان این‌مردا از ماجای روحیە دادنشونە

انقد دخترا رفتن دماغشون عروسکی اینا کردن براهمینه خخخ دیگ دماغ طبیعی براشون دوس داشتنی نیس و اینکه خودمونم مقصریم باید خودمونو هرجوری دوس داشته باشیم اعتماد ب نفس داشته باشیم

یکاری کن۵۰ تو سپرده کن توی بانک رسالت۳ ماه بعد همونقدر بهت وام میدهپولت میشه ۱۰۰ تومن برو عمل کن

میدونی من چن تا مانع دارم یکیش اینکه بار سوم دکترا میگن سعی کنین ترمیم نکنین ازغضروف جای دیگ بدن برمیدارن یکی اینکه شوهرم راضی نمیشه یکیم پول

چی میخوان این‌مردا از ماجای روحیە دادنشونە

دوست پسر من که ۲ ماه بعد عمل نه گذاشت نه برداشت

گفت راستشو بگم اصلا از بینیت خوشم نمیاد چرا رفتی عمل کردی من دلم نمیخواست عمل کنی بینی خودت خیلی خوب بود ریدی تو قیافت قیاقه الانتو تصلا دوست ندارم

آقا من گرررریه میکردم به پهنای صورت

دیگه رفته رفته اوکی شد

سر ژل لبم همینکارو کرد تا ۳ روز قهر بود جوابمو نمیداد😂

💪🏻
انقد دخترا رفتن دماغشون عروسکی اینا کردن براهمینه خخخ دیگ دماغ طبیعی براشون دوس داشتنی نیس و اینکه خ ...

دوست پسر منم همین حرف آخریەی تورو میزد

میگفت همینجوری خودتو دوس داشتە باش

آخر رفتم عمل کردم میکفت خوبت شد؟؟رفتی خودتو عوض کردی چهرەت عجیب غریب شدە

اصلا نمیشناسمت

دوست پسر من که ۲ ماه بعد عمل نه گذاشت نه برداشتگفت راستشو بگم اصلا از بینیت خوشم نمیاد چرا رفتی عمل ...

یعنی دقیقا دوست پسر منو بە تصویرررر کشیدی😐😐😐

انقد دخترا رفتن دماغشون عروسکی اینا کردن براهمینه خخخ دیگ دماغ طبیعی براشون دوس داشتنی نیس و اینکه خ ...

من راستش دوست داره الانمو ولی منم که حریص ترم دلم میخواد نخودی تر بشه

ولی میدونم خیلیی رسیکه

💪🏻
میدونی من چن تا مانع دارم یکیش اینکه بار سوم دکترا میگن سعی کنین ترمیم نکنین ازغضروف جای دیگ بدن برم ...

پولە مهمە

اونای دیگە دکتر نظر میدە عزیزم😐😐👌🏻