کسایی دور و برم هستن که انگار دست به خاک میزنن طلا میشه واسشون .همه چی واسشون خوب پیش میره .به همه چی میرسن . حتی یه بار یکیشون حرف دعا نویس شد برای مشکلات زندگی .شماره دعا نویس و بهم داد .اما گم کردم .میگم نکنه رفته واسه پولدار شدن پیش دعا نویس .آخه تو این چند سال اخیر خیلی خوب پیشرفت کردن .میبینمم که اصلن اهل کمک کردن به دیگران و صدقه دادن هم نیستن . قربون خدا برم انگار ما رو فراموش کرده 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا هیچ بنده ای رو فراموش نمیکنه...با فقر ما چیزی نصیب خدا نمیشه که بخواد ما رو فقیر کنه هم چنین برعکسش...باعث تمام کاستی های زندگی مون خودمون هستیم ...خدا عشقه عشق..فقط صداش کن تا نگاهت کنه...صدای واقعی و نگاه واقعی
من ب حکمت و نعمتی ک بهم داده شک ندارم قدرت اول دنیا و ول کنی بری پیش دعانویس
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.