2777
2789
عنوان

دم غروب دمنوش دارچین خوردم

399 بازدید | 10 پست

ولی هنوز زیر شکمم درد میکنه و منقبض میشه

شما چه دمنوشی می‌خورید، که درد پریودیتون کم بشه؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

راستی عسل نداریم

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن

قرص نمیخورم، معدم همینجوری هم داغونه

@moheb_ahlebeit‍ 

سلام عزیزم، میشه بی زحمت متن چشم زخم رو بفرستید 

@moheb_ahlebeit‍ سلام عزیزم، میشه بی زحمت متن چشم زخم رو بفرستید

🔶🔹🔶🔹

🔰آثارچشم زخم و درمان آن

🌺 پیامبر اکرم صله علیه و آله می فرمایند:
چشم زخم شتر را وارد دیگ و انسان را وارد قبر می کند و همچنین در روایتی دیگر می فرمایند:
اگر چیزی بخواهد از قدرت الهی(سرنوشت) سبقت بگیرد، چشم زخم است.

🌺پیامبر اکرم صله علیه و آله می فرمایند:
اگر قبرها باز شوند خواهید دید که بیشتر انسانها در اثر چشم زخم مرده اند.
👌یعنی چشم زخم اثری می گذارد که حتی بعد از مرگ هم باقی می ماند.

👈 مراحل چشم زخم بر اساس روایات:
1⃣ دیدن و خیره شدن
2⃣ التفات درون(کلماتی در درون خود می گوید)
3⃣ حسادت
4⃣ به زبان آوردن
5⃣ نَفس بد، انسانی که بد سرشت است.

📌نکته۱: چشم زخم، گاه خود انسان نسبت به خودش است.

📌نکته۲: طبق نظر آیت الله تبریزیان چشم زخم باعث بیماری های سخت مثل سرطان  و بیماری های خونی(بواسیر، خون دماغ، خون ریزی معده و بیماری های ناشی از کم خونی مثل پوکی استخوان) می شود.

📌نکته۳: طبق فرمایش امام باقر علیه السلام
هرگاه انسان دچار بیماری سخت شد برای کسی بازگو نکند،
👌چرا که بعد از بهبودی، به چشم زخم که از سوی دیگران است دچار خواهد شد و باعث می شود بیماری بدتر از قبل شود.

🔶🔹راههای درمان چشم زخم
🔹داروی چشم زخم دود شود
🔸دودکردن اسپند، کندر، عُود، گیاه قِسط
🔹صدقه دادن
👌طبق روایات صدقه اول روز گناهان دنیا و صدقه اول شب رفع عذاب آخرت است.

🔸نگهداشتن حیوان حلال گوشت مثل کبوتر، خروس یا مرغ درخانه
🔹دستها بحالت قنوت باز کردن و سوره حمد، ناس و فلق را خواندن و به صورت کشیدن
🔸ذکر ماشالله و لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم ۳بار
این ذکرهنگامی گفته شود که احساس شد کسی میخواهد چشم بزند یا اینکه ما میخواهیم به اوچشم بزنیم.
🔹طبق روایات در صورتیکه کسی از خودش خوشش آمد
بگوید الله صمد، ماشاالله لا قوه الا بالله
یا زیاد الله اکبر بگو
🔸حرز امام جواد علیه السلام در دست کردن(بازو راست و اگر نمازحرز امام جواد علیه السلام خوانده شود، معجزه بسیاری از بیماری های سخت است)
🔹انگشتر فیروزه در دست کردن
🔸چهارقل یا سوره ناس و فلق زیاد خواندن
🔹همراه داشتن یک قرآن
🔸روزی ۱۰۰ یا ۵۰ آیه از قرآن خواندن
🔹اذان با صدای بلند درخانه گفتن
🔸آیه ۵۲ سوره قلم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
🔹شب قبل ازخواب سوره ناس و فلق ۳بار توحید ۱۰۰ بار اگر نتوانست ۵۰ بار درآخر اسم خودش بهمراه اسم مادرش
مثلا علی ابن خدیجه
فاطمه بنت خدیجه
👆این کاردرمان عمومی همه بیماریهاست.

🔆 امام کاظم علیه السلام  میفرمایند:
من ضمانت میدهم هرکس به این کار  پایبند باشد به جنون، جذام، پیسی، آسیب های لِمَم و خون ریزی معده دچار نخواهد شد.

✍برگرفته از مجلدات فاخر دراسه فی طب الرسول المصطفی(ص)

💠  #چشم_زخـــــــم

📌 چشم زخم یکی از علل بیماری است و از جمله چیزهایی است که در روایات به آن پرداخته شده و رد نشده است؛ بلکه از طرف قرآن و ائمه علیهم السلام پذیرفته شده است.

📌 نکته ظریفی که در چشم زخم وجود دارد این است که یک نوع نیرو از طرف شخصی است که یک کلامی را ادا کرده، مثلا درباره شخصی چیزی به زبان آورده است.

📌 بسیاری از چشم زخم ها ناشی از چشم زخم خود انسان نسبت به خودش می باشد. نکته ای که خیلی وقت ها ما از آن غافل هستیم.

📌 علت برخی بیماری ها با اسباب ناشناخته (مخصوصا بیماری هایی که درمان ندارد.)، چشم زخم است که درمانش دعا درمانی است و درمان های معمولی کارساز نیست یا کارآیی پایین دارد.

⭕️ چشم زخم دارای مراحلی است:

◀️ اول التفات (توجه)

◀️ دوم نگاه کردن

◀️ سوم حرف زدن

👈 اگر التفات و توجه به قلب سرایت کند، تبدیل به حسد می شود؛ مثلا شخص آرزو کند که طرف مقابل مال یا سلامتی‌اش از بین برود. ولی اگر نگاهش را تیز کند، می‌ شود چشم زخم و وقتی تأثیر می‌ کند که حرف بزند.

📎 درمان چشم زخم 📎

️◀ ياد کردن خداوند

◀ انجام حجامت اسلامی

◀️ سه مرتبه ذکر "ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله العلی العظیم"

️◀ قرائت فراوان آية الکرسی و نصب آن در منزل

️◀ بالا بردن دست ها در مقابل صورت و قرائت سوره های حمد، توحید و معوذتين ( سوره ناس و فلق ) و مسح صورت

️◀ قرائت، نوشتن و به همراه داشتن سوره های حمد، آيةالكرسى، معوذتين، توحيد

◀️ قرائت زیاد سوره جن

️◀ قرائت روزانه حرز امام صادق عليه السلام

️◀ به همراه داشتن حرز همراه️

◀ خواندن و به همراه داشتن حرز امام جواد عليه السلام که در مفاتیح الجنان آورده شده

است.

️◀ خواندن آيه "و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک ..."

️◀ رقيه پيامبر صلی الله عليه و آله برای حسنين عليه السلام:

"أعوذ بكلمات الله التامات و أسمائه الحسنى كلها عامة من شر السامة و الهامة و من شر كل عین المة و من شر حاسد إذا حسد."

️◀ گفتن ذکر "تبارک الله احسن الخالقين"

️◀ گفتن "آمنت بالله و صلى الله على محمد و آله"

️◀ رقيه حضرت جبرئيل علیه السلام

️◀ دود کردن اسپند و کندر و نمک طبیعی

️◀ انگشتر عقیق به دست داشتن

️◀ دوری از تجملات و به رخ کشيدن دارايی ها و به چشم آوردن داشته ها

🔴 كسی كه چشمش منشأ اثر می شود و حتی به خودش صدمه وارد می كند، چه بايد بكند❓

🔰 افرادی که باعث چشم زخم می شوند، حتی خودشان هم از اثر سوء چشمشان ایمن نیستند.

⭕️ دو مسأله باعث ناراحتی این افراد می شود:

◀️ یکی ایمن نبودن خود از آثار سوء چشم خود

◀️ و دوم ایمن نبودن دیگران و در نتیجه طرد شدن از جمع

🔰 و اما راهکار:

💢 روايت جالبی از امام صادق علیه السلام داریم:

⚜ چشم [زخم] حق است و تو از خودت در امان نيستی، نيز نسبت به ديگران از خودت و اگر در اين مورد ترسيدی [و به اعجاب آمدی]، پس بگو:

ما شاءالله [لا حول و] لا قوّة إلاّ بالله العلی العظيم.

📚 بحارالانوار، ج ۶۰، ص ۲۶، ح ۲۳

✅ اين جمله شريف، سه بار ادا شود.

💢 نيز امام صادق علیه السلام فرمود:

📍اگر از چیزی نسبت به برادر مومنت تعجب کردی، در حق او دعا کن. زیرا چشم زخم، حق است.

📚 بحارالانوار، ج ۶۰، ص ۲۵، ح ۱۹

⭕️ به طور کلی توصیه می شود:

🔹 شخص از دقت و سوال زیاد در ارتباط با دیگران پرهیز کند.

🔸 هنگام مواجهه با موقعیت یا شرایط مطلوب در مورد دیگران و حتی خود، دعا کند.

🔹 و ذکر حوقله (لا حول و لاقوة الا بالله العلی العظیم) را بر زبان آورد.

🔸 مداومت بر ذکر حوقله هم مفید می باشد.

💠 خواص #حرز_امام_جواد_علیه_السلام

🔰 معروف ترین حرز برای دفع بلایای زمینی و آسمانی، حرز امام جواد علیه السلام است که توصیه فراوانی برای به همراه داشتن این حرز در همه حالات شده است.

🔰 این حرز شما را از بلایا حفظ می کند و خواص فراوانی دارد:

💢 دفع نگاه و زبان بد دشمنان

💢 جلوگیری از ضرر و زیان مردم، پادشاهان، شیاطین، اجنه و دیوها

💢 حفظ از وسوسه مردم و شیاطین

💢 باطل کردن انواع سحر و جادو

💢 محفوظ ماندن از مکر و فریب و عداوت

💢 مصونیت از زخم ها، مغروق گشتن و مغلوب شدن

💢 حفظ از جراحت و فساد و غرق شدن و هلاکت و شکست خوردن

💢 حفظ عزت و آبرو

💢 محفوظ ماندن از کشته شدن و انتقام گرفتن

💢جلوگیری از مریضی و اذیت و آزار

💢 رفع تنگدستی، گرسنگی و تشنگی