2777
2789

دلتا توی تلگرامه اما نمیدونم کارشون خوبه یا نه اما ترجیح میدم مشاورم حضوری باشه ک متاسفانه پیدا نمیکنم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خمینی شهر هست و خیلی مشاور خوبیه مشکلی نداری؟

ن عزیز خودمم اطراف اصفهانم

اجازه هست درخواست دوستی بدم؟

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
حس میکنم تنها کاری که مشاور پارسال باهام‌کرد هدر دادن پولم بود🤝🏻

بدون مشاور نمیتونم🥲

ببین " این مشاور" هم هست. دختر خاله من پارسال باهاشون مشاوره گرفت راضی بود. فکر کنم کنار بیمارستان ش ...

عزیزم شماره ای چیزی نداری ازشون؟🥲

ی مرکز مشاوره قبلا بود سمت میدون ازادی خیلی خوب ولی اسمش یادم نی

یکم فکر کنننن🥲💙