2777
2789

بدون بچه ها چقدر این دنیا برام  تیره و. تاریک شده😔😔

انقد شوهرم اذیتم کرده بود که حتی یه درصدم فکر نمیکردم یروز به این وضع دچار بشم یا پشیمون بشم چرا هر چی میگذره دوریشون سخت تر میشه

حالا باید چه خاکی بسرم بریزم😭

انقد حالم بده داغونم دلم میخواد بمیرم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خواستم ول کنم برم بچه هارو هم بزارم بهتره خیلی سخته با بچه رفتن خرجشون سنگینه ..دوتاچارتاکردم گف ...

خوشبحالت که مثل من اشتباه نکردی و پیش بچه هات موندی من هر چی میگذره میفهمم حماقت کردم اومدم😭

واای چه کار اشتباهی دختر چیکار کردی بیرحم ..دل بچه هاتو شکوندی ..چند ساله ترکشون کردی؟

۴ ساله 

واقعا هرکی هرچی بهم بگی حقمه حتی اگه شوهرم منو میکشت باید میموندم ولی به خدا اون لحظه کنترلی رو اعصاب خودم نداشتم  کاری باهام کرده بود فقط میخواستم از شرش راحت شم چمیدونستم من آدم طلاق با بچه نیستم😔

۴ ساله واقعا هرکی هرچی بهم بگی حقمه حتی اگه شوهرم منو میکشت باید میموندم ولی به خدا اون لحظه کنترلی ...

ببخشید عزیزم شرمندم بخدا اشکم سرازیر شد ..من دخترم ۳سالشه خیلی وابستمه ...ولی خب منم همیشه میگم برم با بچم برم ولی خیلی الان گرونی شده مخارج زیاد میشه ..به خاطر همین موندم ...تو یعنی توی این ۴سال نرفتی دنبالشون دیدنشون؟

ببخشید عزیزم شرمندم بخدا اشکم سرازیر شد ..من دخترم ۳سالشه خیلی وابستمه ...ولی خب منم همیشه میگم برم ...

ن عزیزم اینو نگو  این منم که شرمندم جلو بچه هام که نتونستم بخاطر اونا تحمل کنم 

بخدا نمیدونم چه به روزم آورد که حاضر شدم قید بچه هامو بزنم  بچه هایی که یه شب بدون اونا نمیتونستم سر کنم 

آره دو ساله میرم میبینمشون ولی چه فایده 

شوهرم خیلی خیلی اذیت میکنه و هر بار با مکافات میزاره ببینمشون  دارم  روانی میشم از غصشون😭

اتفاقا امروزم  رفتم دیدمشون از موقعی که اومدم کارم گریست