2777
2789

من و نامزدم حدود یکسال رابطه کامل داشتیم 

بعد از اون من عفونت و زخم گرفتم و مشکلات زیادی برام پیش و اومد و شیش ماهی میشه که رابطه نداریم ، یعنی به خواسته خودم 

یک ماه پیش نامزدم عمل سنگ کلیه انجام داده و خیلی اذیت شده داروهم برای سنگ مصرف می‌کنه

دیشب بهم گفت که دیگه هیچ حسی بهم نداره و تا آخر عمر به رابطه جنسی هیچ تمایلی نداره ، گفت دیگه حسش نمیاد سراغم 

الان من خیلی نگرانم ، نمیتونم دوباره رابطه داشته باشم تا زمان عروسی

از یه طرف نمی‌دونم بخاطر عملشه یا کم کاری خودم 

آیا درمان میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش 

فوقش یا ناراحته که رابطه نداشته یا فشار  عمله

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

سردمزاجی مرد در هر مقطعی درمان میشه

این سردمزاجیه زنه ک هیچ وقت درمان نمیشه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

نه سه ماه درگیر کیست بودم چند ماه عفونت قرصای هورمونی کلا بدنم بهم ریخته

میاد ولی رابطه داشته باشی.الانم شوهرت الکی از سر عصبانیت چیزی گفته.سمتش بری و هر دو سرحال باشید باز همه چی اوکی میشه

جدی؟؟؟

ب خدا

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

سردمزاجیه زن چرا هیچوقت درمان نمیشه؟؟

چون سردمزاجی زن ارتباط مستقیم داره با فکر و مغزش