2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد...

3772 بازدید | 14 پست

دیگه خسته شدم سر هر چیزی بهم گیر میده .ی جوری نگام میکنه .وقتی تو ی جمعیم فقط به صورت من نگاه میکنه که ببینه چی میگم ..بعدشم همش میگه چرا اینو گفتی چرا اونو گفتی .فقط با مردم خوبه انقدر میگه و میخنده ب من که میرسه افسردست با بقیه خواهرامم اینجوریه ولی من بیشتر فکر میکنه من از همه کمترو بدترم ..ازمن که بچشم بدش میاد اونوقت عاشق همسایه هاشه ..همش میگه در جواب همه بدیایی که خوانواده همسرت بهت میکنن تو بیشترو بیشتر بهشون خوبی کن بخدا قوم شوهرم که بخدا امونمو بریدن اگه ب خاطر بچه هام نبود یه دقیقه هم تحمل نمیکردم . 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

این روزا مامان ها خودشون یه پا مادرشوهر شدن ☹

اشکال نداره زیاد درگیرش نشو مادره نمیشه چیزی بگی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه.چقدم بده 

مادرشوهر منم اینجوریه.عاشق همسایه هاشه.یعنی خدا نکنه با یکی خوب باشه دیگه گندشو در میارم.خداهم نکنه با یکی بد باشه.مووووذی 

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔

انقد پیششون کوچیکم کرده وقتی با همسرم دعوام میشد بهش میگفتم بیشتر پیش همسرم منو مقصر جلوه میداد اونم بیشتر بهم سرکوفت میزد که بد بخت من هربلایی ام سرت بیارم بازم خوانوادت طرف منن..اخرشم سر خانواده شوهرم باهم دعوا کردیم یعنی بد جوری که دیگه طاقتم طاق شد ..تو این چند سال ندونسته من چی کشیدم اصلا از زندگیم خبر نداره به خاطر اخلاقش هیچ کدوم از مشکلاتمو نتونستم بهش بگم ..

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بخدا دیگه افسرده کامل شدم . اون از شوهرم اونم از خانواده خودم ..مادر شوهرم یه کارایی باهام کردن میسپارمشون بخدا ..اخلاقشون جوریه که اگه بیشتر بری سمتشونو مهربون باشی بیشتر برات کلاس میزارنو خودشونو میگیرن بعد یه جورنشون میدن که انگار خیلی سرن که بهشون احترام میشه کلا اخلاقشون اینه 4سال تو خونشون عین کلفتا کترکردم ولی بدتر توقعاتشون رفت بالا ..دیکه خستع شدم و منم کم محلی کردم که کمی بهتر شد ..ازاون ور مامانم همش باهام دعوامیکردکه چرا اینجوری میکنی تو باید خیلی بهشون احترام کنی چرا خونشون هر روز نمیری یعنی داغونم کردهربار که میرفتم یه کم بشینمو یه نفس راحت بکشم این حرفاشو شروع میکردو بیشتر ناراحتم میکردتاره خاونواده شوهرمم اصلا بهش احترام نمیزارنا نمیدونم این چرا اینجوری میکنه ..تا دیروز که دیگه صبرم لبریز شدو جواب همه حرفاشو دادم یه دعوا حسابی کردیم اونم کم لطفی نکردو کلی ببخودی نفرینم کرد

اخه نمیدونم چرا دیگرانو ب من ترجیح میده هی میگه خواهر شوهراتو بزاررو سرت حلوا حلوا کن اونم چ خواهر شوهرایی اتقد بهم تیکه انداختن انقدر بیخودی باهام قهر کردن انقدبخاطرشون از شوهرم کتک خوردم که خدا ازش نگذره (ب خاطر این خانواده همه رفتارای همسرمو تحمل کردم چه کتکایی نخوردم از خونه مینداختتم بیرون ولی خوب کجا میرفتم تو حاملگی تا هفت ماه کتم میزد )

چیکار کنم راهنماییم کنین از زندگی خیییلی خستم ارزوی مرگ دارم از بچه هام نبودن یه کاری میکردم

چیکار کنم راهنماییم کنین از زندگی خیییلی خستم ارزوی مرگ دارم از بچه هام نبودن یه کاری میکردم

خودتو بزن بیخیالی اینا اخلاقاشون اینجوریه

کمتر برو بیا چ با خانواده خودت چ با خانواده شوهرت

خودت باشو شوهرت اینجوری باز بهتره

خودتو بزن بیخیالی اینا اخلاقاشون اینجوریه کمتر برو بیا چ با خانواده خودت چ با خانواده شوهرت خودت ب ...

اخه منه بد بخت یه شوهر درستو حسابی ام ندارم که اگه عین رباط باشم وچشم بگم خوبه خدا اون روزو نیاره بخوام باهاش حرف بزنم یعنی سونامی میشه..خدا کمکم کن از زندگی سیرم😢😭😭

اخه منه بد بخت یه شوهر درستو حسابی ام ندارم که اگه عین رباط باشم وچشم بگم خوبه خدا اون روزو نیاره بخ ...

اگه میشه رابطتو با شوهرت خوب کن

حالا با سیاست و هرچی

این خانواده ها هستن که گند میزنن ب زندگیامون

اصلا درباره روابطت با خانواده شوهرت با مادرت حرف نزن

بابا اصلا حرف نمیزنم ..بهم میگه رفتی خونشون میگم اره بعد با دعوا داد بیداد میگه دروغ میگی تو نرفتی ..اخه به اون چی ارتباطی داره ..خانوما کسی مادرش مثل واسه من هست یانه نمیدونم چرا باهام اینجوریه ..مادر شوهرم فقط با دختراش خوشه تازه تشویقشونم میکنه ک خونه مادر شوهراتون نرید فقط بیاید خونه من اگه مادرشوهراشون ب دختراش ی حرف کوچیک بزنن اون باهاش قهر میکنه ..ولی واس من چرا اینجوری ..اخه مادرشوهرم خیلی بهم بدی کرده خیلی اذیتم کرده به اشنای مامانمینا گفته بود میخوایم اوا رو طلاق بدیم که یه جنگ اساسی افتاد بین منو شوهرم که مامانم خودشم فهمید اون این حرفوزده