2777
2789

باردارم سه ماهه 

مبحام پسرم رو از پوشک بگیرم 

دوسال و چهارماهشه 

اواخر به پوشکش مدام دست میزد 

باز میکرد 

لخت راه می‌رفت  یک دو بار نمی‌ذاشت پوشک کنم 

تجربه اگه دارید بگید 

روز دومه که پوشک نداره چندباری هم شلوارش خیس کرد دعوا نکردم هرگز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا آمادس بگیرید شبا کامل پوشک باید خشک باشه از نظر ذهنی ب محیط دسشویی و اینکه چرا اونجا جیش میکنه آماده باشه 

وگرنه کوچیکه و سخته تنها پوشکشو باز کردن ملاک نیس دختر منم باز میکرد شورتی پوشوندم تا سه سالگی گرفتمش 

یک ساعت یبار ببرش دستشویی.اگ زودتر جیشش میگیره خودتو خسته نکن صبز کن چند ماه دیگ

کلا هوا گرم بشه بهتره واسه از پوشک گرفتن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من به توصیه خانه سلامت کاریش نداشتم تا خودش دیگه پوشک نخواست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یک ساعت یبار ببرش دستشویی.اگ زودتر جیشش میگیره خودتو خسته نکن صبز کن چند ماه دیگکلا هوا گرم بشه بهتر ...

خرداد زایمانمه  

شوهرمم چندبار گفته بگیر 

نمیخوام ناراحتی پیش بیاد 

اگه واقعا آمادس بگیرید شبا کامل پوشک باید خشک باشه از نظر ذهنی ب محیط دسشویی و اینکه چرا اونجا جیش م ...

دیشب پوشک نداشت اما زیرش پلاستیکی پهن بود 

دیش نکرده بود صبح بیدار شد بردمش سرویس 

ادرار کرد زیاد 

همونجا تشویقش کردم 

اگه واقعا آمادس بگیرید شبا کامل پوشک باید خشک باشه از نظر ذهنی ب محیط دسشویی و اینکه چرا اونجا جیش م ...

حس میکنم باید زود زود ببرم که. بفهمه دستشویی باید بره برای دیش کردن 

امروز دو سه بار دیر بردم خواب افتادم 

شلوارش خیس کرد 

همین الان خوابیده 

قبل خوابش اونجلش گرفته بود و ایستاده بود 

سریع بردم سرویس شلوارش درآوردم 

به محض درآوردن شلوارش تو دستشویی دیش کرد و شستمش و الآنم خوابیده 

ارع امروز که یکم دیرتر می‌بردم شلوارش خیس کرد خودم نشستم هنوز نمیشینه سرپا دیش می‌کنه

اشکال نداره فقط یاد بگیره کم کم عادت میکنه میشینه اولش کلا سرپا جیش میکنن ولی ی رب ی رب ببرش خودش دیگه یاد میگیره

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸