2777
2789

حالا یه فرصت کوچیک بهش بده

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور عوض میشه؟ اینا کنترلشون دست خودشون نیست موقع خشم. باید برن درمان دارویی و روانشناسی بشن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

من متاهلم و با همسرم خیلی مشکل داریم تازگیا از بیرون اومد خونه داشتیم غذا میخوردیم من ازش پرسیدم کجا بودی جوابمو نداد بعد من با شوخی زدم تو دستش اونم روی من بطری آب رو خالی کرد منم رفتم بطری آب آوردم که روش خالی کنم گوشیش هم دستش بود پاچید روش یکم اونم بلند شد منو کتک زد

من هم الان بیشتر از ده روزه که اومدم خونه پدر مادرم قبلا هم خیلی از این مشکل ها داشتیم همه میگن طلاق بگیر 

بارها اینطور شده و منم اومدم خونه پدر مادرم اومده قول داده که درست میشه همه چی ولی وقتی برگشتم منو مقصر میدونه و بازم همون آش و کاسه

چطور عوض میشه؟ اینا کنترلشون دست خودشون نیست موقع خشم. باید برن درمان دارویی و روانشناسی بشن.

بارها گفتم بریم پیش مشاوره ولی منو مقصر میدونه 

الان که من خیلی جدی شدم گفتم بر نمیگردم میگه بیا بریم مشاوره اما مشاوره هم بریم فک کنم با این مشکلات بگن طلاق برای شما بهتره

بارها گفتم بریم پیش مشاوره ولی منو مقصر میدونه الان که من خیلی جدی شدم گفتم بر نمیگردم میگه بیا بریم ...

همون اول نمیگن طلاق. ولی تو درمان باید پیگیر باشه تا جواب بگیره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان خانوادم پشتمن میگن طلاقتو بگیر اینسری اگر برم هیچوقت دیگه نمیتونم برگردم و اگر عوض هم نشد باید قبول کنم دوسش هم دارم اما خب اصلا اعتماد ندارم به حرفاش

الان خانوادم پشتمن میگن طلاقتو بگیر اینسری اگر برم هیچوقت دیگه نمیتونم برگردم و اگر عوض هم نشد باید ...

از همه بدتر اینکه رومون تو روی هم باز شده حتی یه بار که اومده بودم دعوا میکردیم به مادرم فحش داد

همون اول نمیگن طلاق. ولی تو درمان باید پیگیر باشه تا جواب بگیره.

خیلی میترسم برگردم چون میگه بیا خونه باهم بریم میدونم که اولش خیلی خوب حرف میزنه اما خب بعدش معلوم نیس باز چی بشه

خیلی میترسم برگردم چون میگه بیا خونه باهم بریم میدونم که اولش خیلی خوب حرف میزنه اما خب بعدش معلوم ن ...

خودت تنهایی برو پیش مشاور ببین چی میگه.‌