2821
2789
عنوان

سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 10995 بازدید | 126 پست
با سوزن از وسط سیر رد کردم بعد با نخ روی سیر چند تا گره زدم از زاویه های مختلف تا نخ سیر را پاره نکن ...

عزیزم چقدر باید بمونه سیر و اینکه سه شب کافیه

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
وااااای رفتم دستشویی زور زدم افتاد.. مردم و زنده شدم. مرسی

نفهمیدی  دختر بود یا پسر؟

خوش خبر باشی

اول ربیع الاول شادمون کردی

توکه بلد شدی باز ازین کارا بکن بیا بوگو بخندیم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا را شکر  دیگه این کار را نکن دختر  اگه انجام دادی با نخ محکم ببند که نره گیر کنه

اخه من قبلا هم این کار رو کرده بودم راحت دراومده بود. منم رو این حساب دوباره انجام دادم... دیگه تجربه شد..شاید امروز واژنم خشکه.. 

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
نفهمیدی  دختر بود یا پسر؟ خوش خبر باشی اول ربیع الاول شادمون کردی توکه بلد شدی باز ازین کارا ...

امیدوارم سرت بیاد که اینجوری مسخره نکنی. لوس بی مزه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
عزیزم چقدر باید بمونه سیر و اینکه سه شب کافیه

من به نسبت عفونتی که داشتم سه شب گذاشتم 

روز اخر که خارج شد دیدم دیگه ترشح ندارم 

بعد رفتم دکتر و بعد دکتر هم سه روز تو محلول سرکه و اب نشستم و کلا از ریشه از بین رفت 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
خداروشکر عزیزم اومد بیرون..داشتم سرچ میکردم ی راهی برات پیدا کنم راحت بیاد بیرون خداروشکر   &n ...

مرسی عزیزم😘

من به نسبت عفونتی که داشتم سه شب گذاشتم  روز اخر که خارج شد دیدم دیگه ترشح ندارم  بعد رف ...

مرسی گلم😍😍😍

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
اخه من قبلا هم این کار رو کرده بودم راحت دراومده بود. منم رو این حساب دوباره انجام دادم... دیگه تجرب ...

خدا را شکر که مشکل حل شد 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم